reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

Moje gratulacje! Kolejny kroczek naprzód! Teraz czekamy na zielone światło że strony badań albo mlr 💪

Co do takich kluc, dyskomfortu to u mnie to był zawsze objaw zbliżającej się miesiączki. Ja bym się nie niepokoiła.
Dziękuję 🥰 udało mi się chyba namówić moja doktor na transfer 2 blastocyst. Kręciła nosem ale powiedziała, że ok.

Powiem Ci, że ja nie mam bolesnych miesiączek wcale ( nie czuję nic przed i w trakcie) a ten ból był mocny i trzymał mnie 3godziny non stop dlatego się przestraszyłam 😬 .. na szczęście po magnezie i progesteronie przeszedł ..ufff

reklama

Dziękuję 🥰 udało mi się chyba namówić moja doktor na transfer 2 blastocyst. Kręciła nosem ale powiedziała, że ok.

Powiem Ci, że ja nie mam bolesnych miesiączek wcale ( nie czuję nic przed i w trakcie) a ten ból był mocny i trzymał mnie 3godziny non stop dlatego się przestraszyłam 😬 .. na szczęście po magnezie i progesteronie przeszedł ..ufff
I kiedy masz transfer?

Zależy jaki będzie wynik allo mlr. Jeśli dobry to transfer najpewniej we wrześniu 🙂
AhAh.aaa to wrzesień juz tuż tuż 😉 szybciutko zleci 😊
Ja się staram nie nakręcać ale przyznaję szczerze że odkąd usłyszałam że wyniki ok i ruszamy z tematem to to jest jedyne o czym myślę...nie potrafie nie-myśleć o tym i trochę się boję że za dużo nadziei pokładam w tym..a z drugiej strony...co ma być to będzie, prawda?

AhAh.aaa to wrzesień juz tuż tuż 😉 szybciutko zleci 😊
Ja się staram nie nakręcać ale przyznaję szczerze że odkąd usłyszałam że wyniki ok i ruszamy z tematem to to jest jedyne o czym myślę...nie potrafie nie-myśleć o tym i trochę się boję że za dużo nadziei pokładam w tym..a z drugiej strony...co ma być to będzie, prawda?
Warto podejść na luzie ( wiem, że łatwo powiedzieć ale nie ma innej rady. Jak człowiek mniej się spina zwykle wszystko lepiej wychodzi )... Dokładnie. Będzie co ma być - czyli sukces 🥰!

. Jestem przed transferem zarodka. Dzisiaj mam 18 dc i zaczyna mnie pobolewać brzuch jak zawsze tydzień przed okresem , czy to normalne skoro biorę estrofem i luteinę ?

reklama
. Jestem przed transferem zarodka. Dzisiaj mam 18 dc i zaczyna mnie pobolewać brzuch jak zawsze tydzień przed okresem , czy to normalne skoro biorę estrofem i luteinę ?
Mówiąc szczerze to nie pamiętam czy miałam takie objawy przy braniu hormonów... ja generalnie niespecjalnie znosiłam faszerowanie się lekami - jak przyjmowalam leki dopochwowo, miałam infekcje, jak brałam accofil to zdarzyło mi się zasłabnąć... nic nie jest obojętne dla naszego organizmu, być może Ty reagujesz w ten sposób. Kiedy masz transfer?

Do góry