reklama
Hej! Tak, nas wypuścili do domu juz w piątek po 17tej co prawda nawet nie odczuliśmy że to były święta ale dobrze było być w domu...zwłaszcza że towarzystwo na sali było...hmm...jak to napisać by nie przeklnąć?....męcząceDziewczyny Strusio i TeklaOla czy Wy święta spędziłyście w domach? Jak tam samopoczucie?
Hej dziewczyny...niemam siły..mały nie chce nam spac w łóżeczku w nocy..musi byc ciagle na rekach..co go odłożymy to ten ryk by go ze skory obdzierali...kolejna noc z nim na rekach do 3 nad ranem albo i pozniej..
A ty @Strusio85 jak tam? @Katia83 jak jak sie czujesz,?
Ostatnia edycja:
Oj Kochana to Ci Mieszko koncertowiec. Karmisz piersią? Moze ma kolki? Macie u siebie położna którą przychodzi po narodzinach? Dopytaj może vos mu się służy. Ja ogólnie dobrze jeszcze się ruszam itd. Gorzej noce spac nie mogę. Ale juz bliziutko. Trzymaj się myśl jaka ciężka drogę przeszłaś aż jest w końcu owoc. Mieszko musi się zapoznać z nowym domkiem.Hej dziewczyny...niemam siły..mały nie chce nam spac w łóżeczku w nocy..musi byc ciagle na rekach..co go odłożymy to ten ryk by go ze skory obdzierali...kolejna noc z nim na rekach do 3 nad ranem albo i pozniej..
Dzisiejsza noc była...wyzwaniemOj Kochana to Ci Mieszko koncertowiec. Karmisz piersią? Moze ma kolki? Macie u siebie położna którą przychodzi po narodzinach? Dopytaj może vos mu się służy. Ja ogólnie dobrze jeszcze się ruszam itd. Gorzej noce spac nie mogę. Ale juz bliziutko. Trzymaj się myśl jaka ciężka drogę przeszłaś aż jest w końcu owoc. Mieszko musi się zapoznać z nowym domkiem.
Karmię butelką i mamy też te anty-kolkowe ale czy one coś dają ogólnie czytałam że kolki dop po 3 tyg sie pojawiają jeśli już..ale co ja tam wiem
Była u nas położna dwa razy ale wtedy jeszcze się zachowywał teraz w niedzielę mamy wizytę to na pewno zapytam.
Na kiedy masz termin dokładnie?
Kurde Jak sobie pomyślę że ja też jeszcze bym pewnie chodziła z piłką gdyby nie to że mnie szefowa tak zdenerwowała wtedy i wszystko sie zaczęło wcześniej...
możliwe że mu mleko nie służy. Przyjdzie położna dopytaj a masz termofor z pestek wiśni polecam. I możesz też mu dawać kropelki biogai. Ja dokladnie mam termin na 30.04. No kto wie jak to by było u Ciebie, ale najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło. Trzymaj się i po to przychodzi polozna aby ja wszystkiego dopytać powinna zostawić namiary w razie co abyś mogła dzwonic. A w dzień Mieszko tez tak krzyczyDzisiejsza noc była...wyzwaniem
Karmię butelką i mamy też te anty-kolkowe ale czy one coś dają ogólnie czytałam że kolki dop po 3 tyg sie pojawiają jeśli już..ale co ja tam wiem
Była u nas położna dwa razy ale wtedy jeszcze się zachowywał teraz w niedzielę mamy wizytę to na pewno zapytam.
Kurde Jak sobie pomyślę że ja też jeszcze bym pewnie chodziła z piłką gdyby nie to że mnie szefowa tak zdenerwowała wtedy i wszystko sie zaczęło wcześniej...
No właśnie w dzień jest spokój..dlatego nie sądzę ze to mleko..możliwe że mu mleko nie służy. Przyjdzie położna dopytaj a masz termofor z pestek wiśni polecam. I możesz też mu dawać kropelki biogai. Ja dokladnie mam termin na 30.04. No kto wie jak to by było u Ciebie, ale najważniejsze ze wszystko dobrze się skończyło. Trzymaj się i po to przychodzi polozna aby ja wszystkiego dopytać powinna zostawić namiary w razie co abyś mogła dzwonic. A w dzień Mieszko tez tak krzyczy
Mam taki termofor ale z pszenicy wiec jak cos to spróbujemytej nocy.
Poszukam tych kropelek i zapytam położną..ost jak była to kurde wszystko było idealnie..i nagle Mieszko stwierdził że: hej.. a może starzy się ze mną nudzą?
No to faktycznie juz niedługo ciekawe czy twoje maleństwo też bdz szybciej
całkiem możliwea co tam starzy niech sobie nie myślą że będę cicho ja tu rządzę 24.04 mam wizytę jak co da skierowanie juz do szpitala.No właśnie w dzień jest spokój..dlatego nie sądzę ze to mleko..
Mam taki termofor ale z pszenicy wiec jak cos to spróbujemytej nocy.
Poszukam tych kropelek i zapytam położną..ost jak była to kurde wszystko było idealnie..i nagle Mieszko stwierdził że: hej.. a może starzy się ze mną nudzą?
No to faktycznie juz niedługo ciekawe czy twoje maleństwo też bdz szybciej
Madziara12345
Aktywna w BB
Ale jak w nocy Ci płacze … weźmiesz go na ręce … to jest spokój ? Czy dalej marudzi ?Dzisiejsza noc była...wyzwaniem
reklama
@Strusio85 gratulacje dla was!! Dużo zdrówka wam życzę