Basiaaaa007
Zaangażowana w BB
Trzeba walczyć i się nie poddawać1x poronienie samoistne , 2x ciąża pozamaciczna , wycięty prawy jajowod a lewy po drugiej ciąży cp niby uratowany ale jest do niczego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba walczyć i się nie poddawać1x poronienie samoistne , 2x ciąża pozamaciczna , wycięty prawy jajowod a lewy po drugiej ciąży cp niby uratowany ale jest do niczego![]()
Bardzo współczuję! Ale medycyna dzisiaj działa cuda, jestem pewna, że będzie dobrze, jesteśmy z Tobą1x poronienie samoistne , 2x ciąża pozamaciczna , wycięty prawy jajowod a lewy po drugiej ciąży cp niby uratowany ale jest do niczego![]()
walczę , cały czas . jestem przed stymulacja i pierwszym transferem .Trzeba walczyć i się nie poddawaćzawsze znajdziesz tutaj wsparcie
DziękiBardzo współczuję! Ale medycyna dzisiaj działa cuda, jestem pewna, że będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
Przeziębienie nie wpłynie na wynik hormonów tarczycy.Hej dziewczyny! Mam pytanie...dzisiaj mam powtórkę badań na tsh i jeszcze jakiś tarczycowych ale czuję się fatalnie od wczoraj...jakieś przeziębienie mnie dopadło i ogólnie jestemmyślicie że to bdz mieć wpływ na wynik badań?
A ...i jeszcze jedno pytanie..Was teżprzy owulacji bolą piersi? Mnie od kilku dni bolą ale nie jakoś bardzo..zazwyczaj tak mam na tydzień przed okresem a do tego jeszcze mam ze 3 tyg więci próbuje sobie przypomnieć czy tak miewałam wcześniej czy nie ale nie pamiętam
![]()
Trzymamy z całych sił !!!Dzieje się, dziewczyny
Dzisiejsze usg wskazało wagę dziecka - 4150g. Zonk.
Porozmawiałam z Pania Doktor i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem byłaby wcześniejsza indukcja porodu. Dzięki temu uniknę cesarki czy ewentualnie porodu drogami natury prawie 5kg dziecka (jeśli w szpitalu by w ogóle się na to zgodzili). Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Wstępnie rozmawialam z mężem jaki temrin byłby ok (trzeba dograć logistykę rodzinna) i na ten moment wszystko wskazuje, że w czwartek rano pojedziemy do szpitalanie wiem czy się dostanę, ale spróbujemy...
Dopiero do mnie dociera co się dzieje... To że będę miała w domu małego człowieczka... Niesamowite! A wracając od lekarza jak myslalam o czekającej mnie kilkudniowej rozłące z corka to aż się popłakałam. Trzymajcie, proszę, kciuki!
Trzymam za Was kciuki Moja Droga.Dzieje się, dziewczyny
Dzisiejsze usg wskazało wagę dziecka - 4150g. Zonk.
Porozmawiałam z Pania Doktor i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem byłaby wcześniejsza indukcja porodu. Dzięki temu uniknę cesarki czy ewentualnie porodu drogami natury prawie 5kg dziecka (jeśli w szpitalu by w ogóle się na to zgodzili). Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Wstępnie rozmawialam z mężem jaki temrin byłby ok (trzeba dograć logistykę rodzinna) i na ten moment wszystko wskazuje, że w czwartek rano pojedziemy do szpitalanie wiem czy się dostanę, ale spróbujemy...
Dopiero do mnie dociera co się dzieje... To że będę miała w domu małego człowieczka... Niesamowite! A wracając od lekarza jak myslalam o czekającej mnie kilkudniowej rozłące z corka to aż się popłakałam. Trzymajcie, proszę, kciuki!