reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
Z Leokadią wiem że tak się zdrabnia , więc Leokadię na 100% odpuszczamy . Z Leonardą to dobrze wiedzieć , że ktoś tak miał na imię bo śmiał się ze mnie że nie ma takiego imienia ;-) Myślicie , że nazwanie dziecka Leonarda / Leonia to duże ryzyko ? w sensie , że za bardzo wymyślne ?

Ann uuu jedyny Nikoś :D szkoda a zarazem fajnie hehe :D u nas juz na 10000% :) nie ma co wymyślać, już wszyscy wiedzą i mówią do brzuszka :)

juliangin fktycznie trochę wymyślne :p Ale kwestia gustu. Tobie sie ma podobać :)

A mi sie Leokadia bardziej podoba niz Leonarda:) a Leonia chyba najlepiej:)
I nie wydaje mi sie ze za bardzo wymyślne:)

Ja bym chciała naszego nazwać Julian ale beda na niego wołać dzulian a to mi sie nie podoba:(

reklama
Miałam taką ciocię Lodzię. Ledwo ją znałam ale przychodziła do babci. Miała taką dużą wymalowaną buzię i jak wchodziła to oczywiście trzeba się było z nią przywitać całuskiem. Nosz kurczak nie będę zmuszała moich dzieci do całowania starych ludzi :] W ogóle nie lubię się całować na przywitanie. Z chłopem moim jedynie.

Do góry