reklama
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. widzę że jednak Klara rządzi ją to się śmieje, że jak tak dalej pójdzie to wybieranie to Mała się urodzi a my dopiero będziemy debatować nad imieniem
Dzidzia my totalnie bez imienia dla małego i byle by było do momentu wpisania w papiery[emoji14]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Bellina spokojnie, niektórzy mówią że jak się popatrzy pierwszy raz na dziecko to samo przychodzi do głowy jakie imię pasuje i ja się tego trzymam
Wiol86
U mnie zdecydowanym numerem jeden jest Julia, choć jeszcze nie zdecydowalibyśmy na 100%. Kolejne miejsca to Lena i Marysia.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzia ze starszą były dwa imiona : Aniela i Lilianna. I po porodzie wiedziałam , że to nie będzie aniołek , wiec jest Lili teraz zero typów , ale mamy jeszcze 3 miesiące
Tola81
Klara super.
patka90.02
U mnie bedzie Natalka ☺❤
Rybki
Trzecia Rybka
@bellina widzę że takie same typy miałyśmy. U nas jest Lilianna Anna a teraz ma być Aniela Anna ale mąż się jeszcze droczy... Mamy też Tymoteusza Adama
Z tym, że moja Lilo mi od początku na Lilo z bajki wygladała (choć bladzioch jest) tylko Sticha jej brak do kompletu
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym, że moja Lilo mi od początku na Lilo z bajki wygladała (choć bladzioch jest) tylko Sticha jej brak do kompletu
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rybki właśnie myślimy nad Tymkiem ale jeszcze kilka typów jest, więc zobaczymy
Anielka mi się bardzo podoba , ale poszło jeszcze o jedną rzecz , że wyszła Lili. Bo to imię po nie żyjącej babci mojego i bałam się porównywania.
Anielka mi się bardzo podoba , ale poszło jeszcze o jedną rzecz , że wyszła Lili. Bo to imię po nie żyjącej babci mojego i bałam się porównywania.