reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tęczowa rodzina <3

Uśmiecham się, bo ja testuję od kiedy tylko jest to możliwe :D . Mam testy o nazwie "od 8.dnia po stosunku", więc jestem w stanie maksymalnie wytrzymać do 9.dnia 😆. No i potem codziennie do miesiączki... ;-)
boże dobrze że nie mam takiego testu xD brzmiało by to jak delikatne wyzwanie xD :D

reklama
boże dobrze że nie mam takiego testu xD brzmiało by to jak delikatne wyzwanie xD :D
Wiesz, że można pójść na badanie z krwi beta HCG i jak będzie powyżej 5 to oznacza rozwijająca się ciążę.
Można dowiedzieć się szybciej z krwi niż z moczu.
Ja nie poszłam bo boje sie pobierania krwi 😂 a przez całą ciążę co dwa tygodnie mi ją pobierali.
Załamka 🥺
Najgorsze jest to, że objawy początkowe mogą zwiastować i miesiączkę i ciążę 🤦‍♀️
Idzie zgłupieć.

Wiesz, że można pójść na badanie z krwi beta HCG i jak będzie powyżej 5 to oznacza rozwijająca się ciążę.
Można dowiedzieć się szybciej z krwi niż z moczu.
Ja nie poszłam bo boje sie pobierania krwi 😂 a przez całą ciążę co dwa tygodnie mi ją pobierali.
Załamka 🥺
Najgorsze jest to, że objawy początkowe mogą zwiastować i miesiączkę i ciążę 🤦‍♀️
Idzie zgłupieć.
Wiem wiem o badaniu HCG, na spokojnie z nim poczekam bo igieł boję się tak samo bardzo jak Ty xD
Tak, objawy początkowe mogą doprowadzić człowieka do szału xD

reklama
Do góry