reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
Po miesiącu odgrzebuje wątek:) U nas najpierw córa miała mieć na imię Judyta Teresa lub Liliana Teresa ale mój mąż jakoś nie mógł zapamiętać tej Liliany i ciągle to wymyślał nowe wersję tego imienia:p więc z niego zrezygnowaliśmy. ale przyszły nam do głowy inne i teraz to już kompletnie nie wiemy jak ją nazwać. Judyta, Emilia, Natalia czy Klara? Ciężki wybór.

Moja córa ma na imię Emilia:) Klara super, Liliana tez mi sie podoba tylko zbyt popularne, pół placu zabaw tak bedzie miało na imię:)

Judyta nie wiem jak to określić tak ostro brzmi w porównaniu z resztą. Myślałam nawet o Emilce gdybym miała drugą córkę. Natalia moja ma na drugie, już chyba minął boom na to imię, tak 5-6 la temu było ich sporo.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My już zdecydowaliśmy na 100% dla naszej parki. Mam tylko problem 2 imieniem, a u nas nadaje się dwa.
Zofia
Tymoteusz

A mamy juz Amelia Magdalena :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry