reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
Jejku jakie tu rozmowy :D
Patka musiałaś zakodowac moja wiadomość i pomylić mnie z Tolą, teź nie wiem kto mieszka w brzuszku ale coś lekko dr. się na dziewczynkę uśmiechała.

Wiktorka co ty nie gniewam sie. Jakbys mi powiedziala na tego sunka co juz mam to byloby mi przykro. Ale persea kiedys sie nabijala i tez jej wybaczylam. No tak juz jest z imionami.

.
Tola jak mogłabyś mi nie wybaczyć jak ja żem moją pierworodną na Twoją cześć ochrzciła!
W ogóle co tu się wczoraj działo. Sodoma i Gomora, wszędzie rozpusta a mnie nie było :(

@Persea pozno ześ dotarła bo tu juz prawie wszystkie spowinowacone i to czasem podwojnie nie wiem czy jeszcze jakas chetna znajdziesz. No i pamietaj ja sie mechanikiem nie.dziele jakby co

reklama
Do góry