reklama
Ja dla syna też chciałabym szymon, ale facet sie niezbyt zgadza;pchłopczyk - Szymon
mamusia synka
i córeczki
u mojego Kurczaka w grupie na 17 dzieci jest 4 Szymonów
A mi się śniło, że będzie Rafał Nawet płci nie znam ;-) a tak to mi się podoba Cyprian.
A przypomniało mi się jak nie mogliśmy z mężem dojść jakie imię ma kolega Celinki. Miała wtedy 3 lata i przychodziła z przedszkola i gadała non stop jak najęta, o jakimś Pawianie. W końcu nie wytrzymałam i się spytałam pani o jakiego Pawiana młodej chodzi, pani padła prawie ze śmiechu, ale powiedziała nam że chodzi o Fabiana
A przypomniało mi się jak nie mogliśmy z mężem dojść jakie imię ma kolega Celinki. Miała wtedy 3 lata i przychodziła z przedszkola i gadała non stop jak najęta, o jakimś Pawianie. W końcu nie wytrzymałam i się spytałam pani o jakiego Pawiana młodej chodzi, pani padła prawie ze śmiechu, ale powiedziała nam że chodzi o Fabiana
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
Jagna mój pierworodny miał być Cyprianem ale m się nie zgodził, podoba mi się też Kajetan :-)
reklama
Jagna, u nas była identyczna sytuacja z Fabianem przerobionym na Pawiana
Była też pani Bożenka, na którą córka z przekonaniem mówiła "Murzynka"
Mamusia synka, moje dzieciaki w całej swojej historii przedszkolno-zerówkowo-szkolnej nie miały ani jednego Szymka. Królowały Julki i Kubusie. I kilka Antków i Lenek było
Była też pani Bożenka, na którą córka z przekonaniem mówiła "Murzynka"
Mamusia synka, moje dzieciaki w całej swojej historii przedszkolno-zerówkowo-szkolnej nie miały ani jednego Szymka. Królowały Julki i Kubusie. I kilka Antków i Lenek było