reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych przyszłych pociech

Jeśli będzie dziewczynka nazwę ją Amelia. A mój mężczyzna uparł się na imię dla syna - Stanisław. W sumie nie mam nic przeciwko, ale jakoś nie mogę się przekonać do tego imienia. Mój tato i dziadek to Staszki, więc niejako imię rodowe ;)

reklama
Chyba zostanie ten Staś. Ale tak mi się jeszcze podoba imię Syriusz. Ale każdy mówi, że jest zbyt dziwne. Więc może chociaż jako drugie imię :)

Oj... Nie mam w ogole pomysłu na imiona... Kiedys chcialam Emilke, ale moja siostra urodzila dziewczynke i to właśnie jest Emilka, podoba mi sie też Zosia, ale na placu zabaw zatrzesienie Zosiek, Amelka i Anielka mnie sie podoba ale mojemu Mężowi nie, a co do chłopca to podoba nam sie wspólnie Daniel, Dawid, ale w rodzinie u męża jest juz kilku takich urwisów;), mnie sie podoba Staś i Piotruś no ale to samo co z imionami dla dziewczynek mąż nawet nie chce o tym słyszeć, dlatego jak juz bedziemy znac pleć to bedziemy sie zastanawiac:)
pozdrawiam niebiesko:)

My dziś tak wstępnie i zgodnie (o dziwo w tej kwestii ;)) ustaliliśmy, że będzie dla chłopca Filip, a dla dziewczynki Patrycja albo Paulina.

reklama
Do góry