reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

Hehe, Kaja_10 nie przejmuj się, nie spotkałam jeszcze przypadku, by ktoś został duchownym z powodu imienia. ;) Swoją drogą wiele obecnie popularnych imion to typowe imiona biblijne (Daniel, Natan, Nikodem, Gabriel...) Moim zdaniem akurat "wielbiący Boga" jest ciekawszym znaczeniem niż np. "człowiek z lasu" ;)
Najważniejsze, żeby imię było ładne i się Wam podobało. No i żeby dobrze z nazwiskiem brzmiało. :)

Nadarienne ;-)na logikę to ja te się nie spotkałam taką sytuacją ale wiesz jakie mi teraz dziwne myśli po głowie chodzą, że nawet sama ich nie rozumiem :-D

reklama
A u nas zostaje Nikodem!I wieżcie mi sporo osób chce mnie zniechęcic do tego imienia:wściekła/y:!A mi sie tak bardzo podoba Nikoś,Nikuś itd,kojazy mi się z takim małym słodkim chłopcem:laugh2:!
Więc jak wybiezecie juz imie to nie słuchajcie obcych zawsze ktoś się znajdzie komu nie będzie pasowało!aA to wam ma sie podobac:):-)

Ja z M wybieramy imie tylko i wyłacznie dla naszego gustu:-)jak komus sie nie podoba to trudno ten ktos ma problem hehe bo albo polubi albo nie:laugh2:

ania,Wiktor to bardzo ładne imię i ma całkiem dobry opis w imienniku (a naczytałam się ich sporo jakieś 3lata temu :)

yol_a,gdybym miała drugiego synka,to już klamka zapadła,że byłby Filip...znam Filipka...bardzo mądry i grzeczny chłopczyk...Wiktor zresztą też ;)

reklama
Do góry