reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

Hehe, Kaja_10 nie przejmuj się, nie spotkałam jeszcze przypadku, by ktoś został duchownym z powodu imienia. ;) Swoją drogą wiele obecnie popularnych imion to typowe imiona biblijne (Daniel, Natan, Nikodem, Gabriel...) Moim zdaniem akurat "wielbiący Boga" jest ciekawszym znaczeniem niż np. "człowiek z lasu" ;)
Najważniejsze, żeby imię było ładne i się Wam podobało. No i żeby dobrze z nazwiskiem brzmiało. :)

Nadarienne ;-)na logikę to ja te się nie spotkałam taką sytuacją ale wiesz jakie mi teraz dziwne myśli po głowie chodzą, że nawet sama ich nie rozumiem :-D

reklama
A u nas zostaje Nikodem!I wieżcie mi sporo osób chce mnie zniechęcic do tego imienia:wściekła/y:!A mi sie tak bardzo podoba Nikoś,Nikuś itd,kojazy mi się z takim małym słodkim chłopcem:laugh2:!
Więc jak wybiezecie juz imie to nie słuchajcie obcych zawsze ktoś się znajdzie komu nie będzie pasowało!aA to wam ma sie podobac:):-)

Ja z M wybieramy imie tylko i wyłacznie dla naszego gustu:-)jak komus sie nie podoba to trudno ten ktos ma problem hehe bo albo polubi albo nie:laugh2:

ania,Wiktor to bardzo ładne imię i ma całkiem dobry opis w imienniku (a naczytałam się ich sporo jakieś 3lata temu :)

yol_a,gdybym miała drugiego synka,to już klamka zapadła,że byłby Filip...znam Filipka...bardzo mądry i grzeczny chłopczyk...Wiktor zresztą też ;)

reklama
Do góry