reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
Ach jak ja się ciesze że juz nie mam problemu w szukaniu imienia:-D
Nie dziwię się:-D Ja to już sobie dałam spokój tym bardziej że się bąbel nie pokazał i nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że się wogóle nie pokaże aż do momentu jak wyskoczy:tak: No więc pozostaje dziecię bezimienne:-)

Karoli4 hmmm Antonio to mi sie z reklama Nestea kojarzy;) ale drugie imie to nie tak zle...
Aaaaach widze ze tez podzielasz moja milosc do imienia Marcin :)

Gosia_k Radek przesliczne imie :tak:

morka podobno najlepsze sa spontaniczne decyzje... Wiec ja imie dla dziewczynki wymysle chyba podczas porodu;) moze wtedy cos mi przyjdzie do glowy bo jak narazie pustka ;-)

Wiem że jedna dziewczyna urodziła córeczke i jak na nią spojrzała to odrazu wiedziała jakie imie dać bo także nie wiedziała aż do dnia porodu jakie:tak:

dorcia jeśli oglądasz brzydule to tam masz Jaśka :-) całkiem fajowy hihi :-) i pasuje to imie dla nastolatka. Poza tym chrześniaczka mojej mamy zakochała się w Jasiu ze swojej klasy...a ma lat 7 :-) więc matki nazywają tak synków- nie martw się :-) Tylko nie dawaj dwóch podobnych imion, bo ktoś spyta jak się nazywa, a on: JAŚ STAŚ :-) ps moja kolezanka teraz chrzciła Stasia ;-) też uroczo.

Karoli4 hmmm Antonio to mi sie z reklama Nestea kojarzy;) ale drugie imie to nie tak zle...
Aaaaach widze ze tez podzielasz moja milosc do imienia Marcin :)

Gosia_k Radek przesliczne imie :tak:

Agugucha, na tej reklamie to byl Antonio (polski Antonii) :tak: heh, to to imie jeszcze bylbym w stanie przelknac. A Antonino to Antoniusz chyba.
A imie Marcin wprost wielbie.

reklama
oj gosia.. przecież żartuję ! ;-) chodzi mi o to,że śmiesznie brzmi Jaś i Staś w jednym ;-) ale oba imiona są urocze,dlatego ja nikomu nic nie narzucam :-) Sama mam w rodzinie Sylwię Elizę i dziewczyna nienawidzi drugiego imienia. Przez całe swoje życie stara sie je ukryć i zataić ;-) dlatego mi wszyscy odradzają nazywanie "podwójnie". A ja jestem zdania,że jak dziecko ma dwa imiona, to zawsze może sobie wybrać to,ktore mu się bardziej podoba i tak się przedstawiać :-)

Do góry