reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
Ach jak ja się ciesze że juz nie mam problemu w szukaniu imienia:-D
Nie dziwię się:-D Ja to już sobie dałam spokój tym bardziej że się bąbel nie pokazał i nie wiem czemu ale mam takie przeczucie że się wogóle nie pokaże aż do momentu jak wyskoczy:tak: No więc pozostaje dziecię bezimienne:-)

Karoli4 hmmm Antonio to mi sie z reklama Nestea kojarzy;) ale drugie imie to nie tak zle...
Aaaaach widze ze tez podzielasz moja milosc do imienia Marcin :)

Gosia_k Radek przesliczne imie :tak:

morka podobno najlepsze sa spontaniczne decyzje... Wiec ja imie dla dziewczynki wymysle chyba podczas porodu;) moze wtedy cos mi przyjdzie do glowy bo jak narazie pustka ;-)

Wiem że jedna dziewczyna urodziła córeczke i jak na nią spojrzała to odrazu wiedziała jakie imie dać bo także nie wiedziała aż do dnia porodu jakie:tak:

dorcia jeśli oglądasz brzydule to tam masz Jaśka :-) całkiem fajowy hihi :-) i pasuje to imie dla nastolatka. Poza tym chrześniaczka mojej mamy zakochała się w Jasiu ze swojej klasy...a ma lat 7 :-) więc matki nazywają tak synków- nie martw się :-) Tylko nie dawaj dwóch podobnych imion, bo ktoś spyta jak się nazywa, a on: JAŚ STAŚ :-) ps moja kolezanka teraz chrzciła Stasia ;-) też uroczo.

Karoli4 hmmm Antonio to mi sie z reklama Nestea kojarzy;) ale drugie imie to nie tak zle...
Aaaaach widze ze tez podzielasz moja milosc do imienia Marcin :)

Gosia_k Radek przesliczne imie :tak:

Agugucha, na tej reklamie to byl Antonio (polski Antonii) :tak: heh, to to imie jeszcze bylbym w stanie przelknac. A Antonino to Antoniusz chyba.
A imie Marcin wprost wielbie.

reklama
oj gosia.. przecież żartuję ! ;-) chodzi mi o to,że śmiesznie brzmi Jaś i Staś w jednym ;-) ale oba imiona są urocze,dlatego ja nikomu nic nie narzucam :-) Sama mam w rodzinie Sylwię Elizę i dziewczyna nienawidzi drugiego imienia. Przez całe swoje życie stara sie je ukryć i zataić ;-) dlatego mi wszyscy odradzają nazywanie "podwójnie". A ja jestem zdania,że jak dziecko ma dwa imiona, to zawsze może sobie wybrać to,ktore mu się bardziej podoba i tak się przedstawiać :-)

Do góry