Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrysia - jak zwracacie się do siostrzeńca?
Ja nadal "burza mózgów" nad imieniem, bo mimo, iż pierwsze, wybrane ulubione Kajetan to jednak wątpliwości mam coraz więcej
Na nowej liście imion znalazły się: Tymoteusz, Tymon, Nikodem, Emaunel, Maksym,Wiktor, Cezary
Wymyśliłam sobie trzy kryteria, jakie musi spełniać imię i tyle mi spełnia :-) Najbardziej z tych wymienionych podoba mi się Tymek, Maksio, Niko - ale... co mi jeszcze strzeli...
Jak wam się podoba imię Eneasz??? Coś mi chodzi po głowie ostatnio ale skrótu od tego nie mogę opracować. Znałam jednego z dzieciństwa i później już żadnego. Całe życie myślałam że tak nazwę syna, ale każdy się wykrzywia:-) a mi się wydaje podobne do Łukasza. Dla panienki ostatnio nic nie mamy nowego:-)