reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

u mnie mąż sobie wymyślił dla dziewczynki Agatka a ja dla chłopca Radek ;-):tak:

choć czuje że Agatka to nie to co bym chciała :no: a Radek coraz bardziej mi się podoba bo w rodzinie nie ma takiego imienia :-);-)a co do dziewczynki to będę myśleć jeszcze :tak:;-)

reklama
kaja_10 jeśli bardzo Ci się podoba Kajetan to nazwij tak-nie patrz na siostrę. W końcu te imiona są inne-od nikogo nie ściągasz :-) ;-) U mnie najmłodsza siostra mojej mamy,która jeszcze nawet dzidziusia w planach nie ma okrzyknęła,że "zamawia" Maje i ja już nie mogę tak nazwać ;-) Głupia pipka. Ma szczescie,że teraz Maj dużo,bo gdybym zakochała się w tym imieniu,to by nie miała nic do powiedzenia ;-)

Paula - siostra nie ma nic przeciwko, mama mi zasiała wątpliwości - czy nie ma innych imion na świecie.:szok: No są właśnie... i dlatego się zastanawiam znów ale tego Kajetanka tak załkiem nie odpuszczam :-)

Bardzo fajnie brzmi, czy to nasz polski Łukasz? Jeśli tak to wersja zagraniczna jest o niebo piekniejsza. Piszkacie poza Polską, więc dla Was idealnie.

reklama
Luca.. mm .. ślicznie ..pasuje i dla małego chłopca i dla dorosłego faceta ;-) w ogóle za granicą jest tyle ładnych imion <chlip,chlip..> ja już cały kalendarz przejrzałam i nic nowego mi w oko nie wpadło

Do góry