reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

Ja cisnę na Helenkę stary na Tośkę ;) Zobaczymy kto w domu rządzi ;) W sumie jest mi w wszystko jedno byleby zdrowa była ;) Takie zacne i godne imię Helena. Piękna, jak Bohnam Carteri zdrobnić można ładnie a mój dziamga, że jak dla starej baby. Bo Antonina to niby takie nowoczesne. I co tu zrobić, co tu zrobić...

reklama
Ja zaczynam sie tak stresowac Małą, że nawet Dżesikę przez Dż bym łyknęła gdyby mi ktos obiecal ze bedzie zdrowiuteńka ;) Tosia jest ok ;) Jest nie?

Z pełnym szacunkiem dla wszystkich Dżesik ;D

O ja też bym wybrała inne ;) Hankę np ale w najbliższej rodzinie są dwie ;) Albo Julkę - ale ostatnio rozmawiałam z kolegą, który mówił że miał cztery małe pacjentki - 4 Julki ;) i tak moje dwa ulubione odpadły ;)Nie jestem zakochana ani w Helenie ani w Tosi ale jakoś musi się nazywać;)
Z chłopakiem byłoby łatwiej - postanowiony był Mateusz i koniec a tu dziewuszka ;)

Mi sie Tosia podoba :) u nas dalej pozostalo Fabian i raczej napewno juz nie zmienimy chyba ze mi cos odbije :) no ale musze przyznac ze to imie jest z nami odkad lekarz powiedzial ze chlopczyk :) no ok bylo jeszcze Louis ale maz sie sprzeciwil....byla walka przez pare dni i pozostal Fabianek

Tosia to super imię:) gdyby nie to, że P. się nie podoba (ale on dziwny jest:p:p i na niego nie zwracam uwagi:p:p) to nasza córka też by tak miała na imię:)

reklama
U mnie też miała być Tosia ale się A. za bardzo nie podobało:-D.Więc jak będzie dziewczynka to będzie Maja Antonina:-).I wilk syty i owca cała-czy jakoś tak:-).

Do góry