Więc Ada.Hmmm, ja tez myślałam, ze będzie Nina a teraz doszła Matylda i mam dylemat. A jeszcze przed ciąża myślałam o Adzie... Gratuluje dobrego wyboru![]()
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Myślałam, że może chodzi o Adriannę, bo Ada to też zdrobnienie od tego imienia. Adrianna super pasuje do AntoniegoJest piękne to fakt, ale mniej pasuje mi do Antoniego. Wiem, ze to samodzielne imię, ale brzmi trochę zdrobnieniowo

angeliskax
Moderator
Dokladnie. Ada to inaczej Adrianna. I ja bym jednak nie patrzyla czy pasuje do brata czy nie. Imie ma sie cale życieMyślałam, że może chodzi o Adriannę, bo Ada to też zdrobnienie od tego imienia. Adrianna super pasuje do AntoniegoAle z dwóch podanych w temacie to zdecydowanie Nina!

Jesli z tych dwoj to bezapelacyjnie Matylda

G
gość _199
Gość
ada to samodzielne imieDokladnie. Ada to inaczej Adrianna. I ja bym jednak nie patrzyla czy pasuje do brata czy nie. Imie ma sie cale życie
Jesli z tych dwoj to bezapelacyjnie Matylda![]()
angeliskax
Moderator
Być może, nie wiedziałam. Do tej pory spotykałam się z tym ze Ada to Adrianna.ada to samodzielne imie![]()
Moim zdaniem Nina. Znam dziewczynkę o tym imieniu. Jest piękne, krótkie i oryginalne.Po wielu tygodniach główkowania nad imieniem dla dziewczynki wyłoniły się na prowadzenie dwa imiona - Nina i Matylda. Obydwa pasują do nazwiska. Myślałam jeszcze nad Adą, jednak odrzuciłam ostatecznie, bo wydaje mi się ze nie będzie pasowała do tradycyjnego Antoniego (starszy brat). Bardzo proszę o opinie, być może inne spojrzenie na temat mi trochę rozjaśni i ułatwi wybór![]()
G
gość _199
Gość
Wiem, bo miałam być tylko Ada, ale dali mi Adrianna w koncu. Dzięki Bogu, bo Ada rymuje mi się z nazwiskiemByć może, nie wiedziałam. Do tej pory spotykałam się z tym ze Ada to Adrianna.

reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Google podpowiada:
Tyśka, Matyldka, Mata, Tylda, Matyla, Tyldka, Matka, Matyldek, Matyśla, Matik, Maty, Matyluszek, Til, Mati, Matyl, Matyldunia, Tysia, Motylek, Matuśka, Matinka, Matyś, Tilde, Matysia, Matunia, Matylka, Matyldzia, Tila, Matuś, Matylduś, Tusia, Matylonek, Matyldziak, Mat, Matinuś, Mathi, Tyla, Matusia, Matyldusia, Tilusia, Tylka, Tisia, Mathilde
Tilda Swinton. Aktorka. Utalentowana i wszechstronna.
A dla małego dzieciaczka zdrobnilabym na Tili.
Ada tez ładne.
Nina kompletnie mi się nie podoba.
reklama
Podziel się: