Więc Ada.Hmmm, ja tez myślałam, ze będzie Nina a teraz doszła Matylda i mam dylemat. A jeszcze przed ciąża myślałam o Adzie... Gratuluje dobrego wyboru
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Myślałam, że może chodzi o Adriannę, bo Ada to też zdrobnienie od tego imienia. Adrianna super pasuje do Antoniego Ale z dwóch podanych w temacie to zdecydowanie Nina!Jest piękne to fakt, ale mniej pasuje mi do Antoniego. Wiem, ze to samodzielne imię, ale brzmi trochę zdrobnieniowo
angeliskax
Moderator
Dokladnie. Ada to inaczej Adrianna. I ja bym jednak nie patrzyla czy pasuje do brata czy nie. Imie ma sie cale życieMyślałam, że może chodzi o Adriannę, bo Ada to też zdrobnienie od tego imienia. Adrianna super pasuje do Antoniego Ale z dwóch podanych w temacie to zdecydowanie Nina!
Jesli z tych dwoj to bezapelacyjnie Matylda
G
gość _199
Gość
ada to samodzielne imieDokladnie. Ada to inaczej Adrianna. I ja bym jednak nie patrzyla czy pasuje do brata czy nie. Imie ma sie cale życie
Jesli z tych dwoj to bezapelacyjnie Matylda
angeliskax
Moderator
Być może, nie wiedziałam. Do tej pory spotykałam się z tym ze Ada to Adrianna.ada to samodzielne imie
Moim zdaniem Nina. Znam dziewczynkę o tym imieniu. Jest piękne, krótkie i oryginalne.Po wielu tygodniach główkowania nad imieniem dla dziewczynki wyłoniły się na prowadzenie dwa imiona - Nina i Matylda. Obydwa pasują do nazwiska. Myślałam jeszcze nad Adą, jednak odrzuciłam ostatecznie, bo wydaje mi się ze nie będzie pasowała do tradycyjnego Antoniego (starszy brat). Bardzo proszę o opinie, być może inne spojrzenie na temat mi trochę rozjaśni i ułatwi wybór
G
gość _199
Gość
Wiem, bo miałam być tylko Ada, ale dali mi Adrianna w koncu. Dzięki Bogu, bo Ada rymuje mi się z nazwiskiemByć może, nie wiedziałam. Do tej pory spotykałam się z tym ze Ada to Adrianna.
reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Google podpowiada:
Tyśka, Matyldka, Mata, Tylda, Matyla, Tyldka, Matka, Matyldek, Matyśla, Matik, Maty, Matyluszek, Til, Mati, Matyl, Matyldunia, Tysia, Motylek, Matuśka, Matinka, Matyś, Tilde, Matysia, Matunia, Matylka, Matyldzia, Tila, Matuś, Matylduś, Tusia, Matylonek, Matyldziak, Mat, Matinuś, Mathi, Tyla, Matusia, Matyldusia, Tilusia, Tylka, Tisia, Mathilde
Tilda Swinton. Aktorka. Utalentowana i wszechstronna.
A dla małego dzieciaczka zdrobnilabym na Tili.
Ada tez ładne.
Nina kompletnie mi się nie podoba.
reklama
Podziel się: