reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

Ja mam niby mało psie imię a jednak...Pies mojego B. jak zaczęliśmy się spotykać nazywał się Dora. Zaraz na samym początku wpadł do mnie i usłyszał jak moja mama woła do mnie Dorka - tak jak ona na psa:-D Biedny przez miesiąc nie chciał mi powiedzieć jak jego pies ma na imię tylko wołał jakoś tak bezimiennie. w końcu wyszło na jaw. On przerażony, że się obrażę a ja się popłakałam ze śmiechu:-D
Ahh, ale kiedy to było.... Ja miałam 16 on 17 lat...

A co do dzidzi - u nas na razie stanęło na Tomku (Szymon i Tomasz) Tak jakoś sz sz

reklama
Co do Szymków podoba mi się ale jak powiedziałam o tym P. powiedział że nie bo mu się z sąsiadem którego nie lubi kojarzy.. i weź tu człowieku wybieraj imiona jak większość obojgu nam źle sie kojarzy..

Śliczne wybieracie imiona, ale pewnie łatwiej jak zna się płeć:).My chcemy niespodziankę mieć więc mieliśmy podwójną burzę mózgów, żeby wybrać imię dla dziewczynki i dla chłopca. Dla chłopca imię wybrał tatuś- będzie Piotruś, a dla dziewczynki mamusia, czyli ja- i będzie Maja.Czekamy do stycznia to się dowiemy.

Alka- co do ubranek to cieszę się, że teraz jest tak ogromny wybór że można kupić ciuszki bez określania płci:)I kupuję różne rzeczy lub się rozglądam za wszystkimi kolorkami poza różem:)

co do imienia Maks :-) to ja tak mówię do brzusia :) bo mój synuś będzie miał na imię Maksymilian :-D bardzo spodobało nam się to imię :) setki razy przeglądaliśmy księgę imion i na "M" to najładniejsze jak dla nas :D

reklama
Że nie chcemy znać płci dzidzi, zdecydowaliśmy oboje z A. ale nie myślałam, że będziemy w mniejszości:-D. Wszyscy się dziwią, że nie chcemy wiedzieć czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Jak już im to mówię, to robią zdziwioną minę i dodają-najważniejsze, żeby było zdrowe.Strasznie mnie to śmieszy:).Czy mamy, które nie chcą znać płci maleństwa, tak jak my, też się z czymś takim spotykają?

Do góry