reklama
StrasznieGoogle podpowiada:
Tyśka, Matyldka, Mata, Tylda, Matyla, Tyldka, Matka, Matyldek, Matyśla, Matik, Maty, Matyluszek, Til, Mati, Matyl, Matyldunia, Tysia, Motylek, Matuśka, Matinka, Matyś, Tilde, Matysia, Matunia, Matylka, Matyldzia, Tila, Matuś, Matylduś, Tusia, Matylonek, Matyldziak, Mat, Matinuś, Mathi, Tyla, Matusia, Matyldusia, Tilusia, Tylka, Tisia, Mathilde
K
Katijah
Gość
2 moje ulubione imiona!!! Nie umiem wybrać
nieagatka
Fanka BB :)
Kamila cale moje zycie byla Kama.Nie skraca, tak jak Bożeny, Beaty czy Kamili.
Ciężko mi sobie wyobrazić,.ze.mowie Matyldo do noworodka. Choc imie naprawde mi sie podoba to jednak brakuje mi zdrobienia.
Ja mam Liliane - Lili i Inés - Inke [emoji171]
Mikstura
Fanka BB :)
Ja mam córkę Matyldę Mówimy do niej Matysia lub Matynia. Także dla mnie Matylda nr 1A tak z ciekawosci, jak się skraca Matyldę?
najwanimri
Zaciekawiona BB
Matysia, Mati, MysiaA tak z ciekawosci, jak się skraca Matyldę?
najwanimri
Zaciekawiona BB
Jest piękne to fakt, ale mniej pasuje mi do Antoniego. Wiem, ze to samodzielne imię, ale brzmi trochę zdrobnieniowoNina, chociaż szkoda, że Ada zostało wykluczone bo jest piękne
najwanimri
Zaciekawiona BB
No ja też2 moje ulubione imiona!!! Nie umiem wybrać
reklama
najwanimri
Zaciekawiona BB
Hmmm, ja tez myślałam, ze będzie Nina a teraz doszła Matylda i mam dylemat. A jeszcze przed ciąża myślałam o Adzie... Gratuluje dobrego wyboruOba piękne. Pierwsze o którym pomyślałaś ladniejsze u mnie miała być Lilianka, w ciąży nagle Róża. Mam Lile i się cieszę, bo bym żałowała
Podziel się: