reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
a wiecie dzisiaj siedząć w toalecie ;) i przeglądając imiona w kalendarzu trafiłam na imię Nestor i dopiero to jest dziwne te wszystkie nasze to lajciki:)

Mnie kiedys bardzo się podobała Nataniel, teraz mniej, a poza tym jest taki u nas w rodzinie. Za to Antonina mi sie strasznie podoba, ale mojemu M nie! No zobaczymy. Ja chciałabym dać jakię simię które nie jest popularne ani oklepane, a teraz będzie to trudne. Tosia niestety słyszy się coraz częściej, podoba mi się też Nikola i Gabrysia, ale jest ich pełno

No skoro nikt nie załozył a widziałam ze jest taki pomysł wiec ja zakładam!! otóz chłopiec czy dziewczynka..... ja stawiam na Chłopca.....objawy identyczne jak przy pierwszym....pozatym kobieca intuicja szczegolnie w ciazy nie zawodzi :))

Wpisujcie swoje przeczucia :))

A juz niedługo bo za kilka tygodni dowiemy sie jaka jest naprawde nasza intuicja :)))

ja liczę na dziewczynkę :rolleyes: czyli na Zosię
bo zawsze chciałam mieć córeczkę i ją rozpieszczać
mój Darek za często mówi do Maleństwa na "on" więc z przekory mówię, że to ona!
poza tym w mojej rodzinie same chłopaki się rodzą,
a u mojego Darka-same prawie dziewczynki
tak długo jednak czekaliśmy na ciążę, że z synusia też się ucieszę

Ja mam nadzieję, że bedzie to dziewczynka:-) i nawet mówie do brzusia jak do dziewczynki:tak:ale obawiam się że u mojego męża sami chlopcy są i żeby u Nas los piskusa nam nie zrobił..ale wiem że i tak kochać bede i chłopca i dziewczynkę...ale łatwiej by było z dzieczynką bo moj brat ma 2 dziewczynki i moja przyjaciolka tez ma dziewczynke wiec łatwiej by bylo z ciuszami :-D

reklama
My obstawiamy Tomaszka:tak::-D
Ale nigdy nic nie wiadomo;-)Choc zachcianki typowo "męskie";-):-D U mnie w rodzinie sami chlopacy, no poza jedną siostra cioteczną. U mojego M sami faceci także myślę, że dalej będa się rodzic mężczyźni w naszej rodzinie:tak:;-)
Choc nie powiem, że ostatnio takie myśli krążą mi po głowie, ze to jednak kobietka tam pod serduszkiem fika:-D
Już niedługo się dowiemy :tak:

Do góry