reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

napewno sobie poradzisz, doświadczenie już masz więc będzie OK. Gdybyś musiała się malusimi trojaczkami zajmować jako pierwszymi dziećmi to chyba byłoby ciężko. Agusia już duża, to i wam pomoże;)

reklama
duza jak duza, ale ciekawska strasznie, wszystko ja interesuje, oka z niej spuscic nie mozna.juz teraz chwilaminie daje rady, a co dopiero pozniej ::) ale i tak jestem szczesliwa:)

i słusznie ze jestes! jak z taka gromadA na spacer wyjsc hihiihi ale bedziecie mieli zycie nietuzinkowe ;D

dwie dodatkowe raczki najlepiej do tego 4 wozeczki i po klopocie ;D a tak powaznie to musze chyba zaczac poszukiwania jakiegos wozeczka ::)

KATJAA trzymam kciuki i zycze wytrwania,konskich nerwow:):):) duzo radosci i zebys miala tez i czas tylko dla siebie:)):)) czasami dobrze jest sie wyspac:)):))

czas dla siebie powiadasz ;D i dobrze sie wyspac ;D haha, jak bede maluchy mialy charater po Agatonie to nie ma mowy o spaniu, to taka mala terrorystka, ze co godzine sie budzila w nocy ::) wiec czas dla siebie za jakies 2 lata ;D

najważniejsze,że masz pod sercem trzy słoneczka,rezta jakos się ułoży! Jeja,a ja byłam przerażona jak sobie z jednym dam radę ::) :laugh:

reklama
KATJAA nie przejmuj się ,następne dzieci są inne .U mnie Ada była właśnie taką terrorystką i zostało jej do dziś a Kamil był spokojniutki ,przesypiał dużo czasu i z początku obawiałam się czy jest wszystko w porządku :laugh: :laugh:

Do góry