reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

reklama
KajaMaja- nie znamy. ;D Przez pierwsze miesiące było to niemożliwe, a później tatuś dzidziusia mnie przekonał że fajnie będzie być zaskoczonym przez maleństwo przy porodzie. Na ostatnim usg ciezko bylo wysiedziec, lekarzowi powiedzialam ze nie chce znac plci, a on badając malego (albo małą) usmiechal sie znaczaco no i wtedy przez sekundę mu zazdrosilam, ze wie.... Ale zostalo juz tylko kilka tygodni wiec nie bedzie problemu z moja cierpliwością... ;D mam nadzieję

Ja dawniej też miałam taką cierpliwość a teraz sama zmolestowałam lekarza żeby mi powiedział .Przy Adzi powiedział mi sam lekarz w 8 miesiącu ,że urodzę piękną długonogą pannę a przy Kamilu nie wiedziałam do końca ,i mieliśmy niespodziankę .

Ja z poczatku nie chcialam wiedziec ale maly sam nam pokazal swoja meskosc!!! Moj Kristi chcial wiedziec i wie i jak teraz komus mowi ze bedzie mial syna to z taka duma, ze az mnie wzrusza!!!

Ae jestem wściekła! Czy imię Oliwier jest z innej planety???????Mój teść stwierdził,że krzywdę dziecku zrobiliśmy,babcia męża mówi na mojego synka"ten mały" bo twierdzi,że nie może wymówić jego imienia,a moja babcia chce do niego mówić Pawełek,bo tak ma na drugie...Mój ojciec też kręcił nosem,a teraz mówi na Oliwierka "Oluś"...podoba się mi,mojemu Darkowi,mojej mamie i znajomym,najgorzej ze starszymi ludźmi,kompletny brak taktu!W końcu to nasz wybór i nic im do tego!

reklama
Dokładnie Olu!!!!!nie zwracaj na to uwagi...mamy ten sam problem...ile to juz sie nie usluchalismy jaką to krzywde robimy dziecku...i ze tylko nizsza klasa daje takie"nowe "imiona dzieciom...a na topie sa jasie i marysie...nie zwracamy na to uwagi..ale nie pozwalamy inaczej mowic do Brianka..w koncu to jego imie...i to nasz syn..wiec wybor nalezal wylacznie do nas...mam nadzieje ze z czasem wszyscy to zaakceptuja..!

Do góry