reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

wiecie co masakra przez pół roku myslalam jakie imie dac synkowi, zeby sie podobało nam obojgu, jak po wielkich bojach w koncu staneło ze bedzie Michał, dzis po usg pan doc. powiedziała " co Pani ma w domu? ja ze chłopaka a co pani by chciała? ja mu na to ze chłopaka, a on mowi do mnie ze moze nastepnym razem". moze to głupio zabrzmi ale jakos dziwnie mi nie moge sie przestawic ze bedzie dziewuszka, tak sie czuje jakas ....hm niewiem samam. dziwne powinno mi byc wszystko jedno a nie jest. moze przestac nad tym myslec i poczekac do rozwiazania.bo jak sie znowu opcja zmieni.....

reklama
Agutek ważne żeby dzidzia urodziła się zdrowa a pozatym może za bardzo się nastawiłaś na chłopca .U mnie ada do dzis do końca nie jest zbyt zadowolona że będzie mieć drugiego braciszka . Ale powiem ci że dziewczynki są naprawdę kochane i w niczym nie odbiegają od chłopców

wiem kotus, jasna ze chodzi o zdroweczko, musze sie z tym oswoic pewnie po urodzeniu sie bede smiac ze miałam takie głupie myslawki, moze dlatego ze jak sie coreczka urodzi to u mojego w rodzinie beda porownywac do tych starszych bo same dziewuchy sie rodziły a wszystkie sie przescigaja ktora lepiej ubierze i takie tam, mnie taka rywalizacja brzydzi szczerze mowiac. miejmy nadzieje ze sie myle.

no nieźle,taka zmiana po takim czasie!!!!Ale fajnie,córeczka do pary! Ja też bym teraz nie mogła się przestawić,no ale pomysl,jakie sukienusie będziesz jej zakładać ;) i może daj jej na imię Michalinka?

Agutek gratuluję córci!!!!!!!!!!!
Kurczę ciekawe co mi powie na USG bo znam przypadki kiedy lekarz powiedział że na sto procent bedzie chłopczyk a urodziła się dziewczynka kolezanka naszykowała się na synka wszystkie ubranka itp.a tu pojawiła się córcia bardzo się oczywiście cieszyła ale trochę też była zawiedziona.Tak to jest z tymi USG czasami lekarz też się może pomylić.

Niestety nie mówił bo dzidzia nie chciała się pokazać nawet jak chciał mu zrobić pomiar to się rączką zakrywało.Taki mały artysta badź artystka sobie u mnie w brzuszku siedzi :laugh:

wstydziło się dzieciątko ;) co będzie obcemu człowiekowi genitalia pokazywać :laugh:
Agutek heh, my też się strasznie od samego pocżatku na chłopca nastawiliśmy i byłabym tak samo w szoku jak Ty... ciekawe czy któraś z nas urodzi dziecko innej płci niż określonej przez gina... byłaby niespodzianka ;D

teraz znowu problem z imieniem, a juz w ogóle szoku doznam jakby sie chłopak urodził hihiihihhibo nie daja 100 % ze dziewczyna :laugh:,
anno u. a bedzie jeszcze szansa ze sie dowiesz co siedzi w srodku?

reklama
Nawet nie straszcie ze moze zdazyc sie pomyłka...nie dopuszczam takiej mysli do siebie...wszystko kupujemy calkowicie pod chlopca...wozek...posciel..ubranka...ale byloby zdziwienie...a imie dla dziewczynki to nie wiem jak bysmy wymyslili w ostatnim momencie...hehe

Do góry