reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

reklama
Brianek i Oliwierek to bardzo ładne imiona!!!!!!!!!!!!!! :) Nie rozumiem tych którym coś w nich nich nie odpowiada, przecież to Wasz wybór i ważne aby wam się podobały, a Wasi synkowie będą na pewno z tych imion zadowoleni :laugh:

Olu-tym starszym to niech sobie skojarzą z Oliwierem Janiakiem-moja stara sąsiadka najpierw mówiła, że Oliweir to jakieś nie nasze ale po tańcu z gwiazdami zmieniła zdanie, bo "ten Janiak to taki piękny chłopiec" Starsi jak nie mają z kim skojarzyć, bo tak kiedyś nie nazywali to im się dziwne te imiona wydają, pewnie tu problem.... a zresztą-to Wasz syn i Wasz wybór, wara wszystkim od tego!
Brianek-to urocze imię, czego chciać więcej! tym bardziej, że nie mieszkacie w kraju!

A na mnie wszyscy się dziwnie patrzą, jak się pytają jak ma na imię :) Nie wiem czy coś jest dziwnego w imieniu Anastazja ;D Czasami mam wrażenie, że szukają w głowie "Jakie jest zdrobnienie od imienia Anastazja?" ;D Śmiesznie to wygląda!!!

To wiodze ze nie tylko ja mam taki problem!!! Tesciowa mowi jak u Oli , babcia Draka, "ten maly" Kazala sobie nawet na kartce napisac jkie to imie i dlaej nie dociera! Tesciu stwierdzil ze to tureckie imie!!! A inni ludzie nie umieja tego wymowic!!! Jak mowie Allan to patrza na mnie jakbym krzywde dziecku zrobila a nad ich glowami rysuje sie chmurka z napisem "chora baba". Tutaj imie mojego dziecka wymawia sie bardziej przez E niz A i jak powiem przez E to wszystko jest ok, ale jak podam polska wersje tego imienia to az mi glupio sie pozniej tlumaczyc!!!
Teraz zopstalo mi tylko ólewac i wam, Iwonko i Olu radze to samo!!!

KRECIK ma racje ,olać ich .To jest wasz wybór , imiona są ładne a wychodzi na to że oni są zacofani .U mnie też nie wszystkim się podoba ,siostrze kojarzy się to imię z psem ale olewam to .To są nasze wybory i są one najpiękniejszymi imionami dla naszych szkrabów

Podzielam wasze opinie. Moi tesciowie tez juz jakies sugestie robia co do imion ( co mnie denerwuje!) Ale nie zamierzam sie im poddac. Generalnie uwazam ze jak przyzna sie wiekszosci tesciom ( lub rodzicom) racje w jednej sprawie to beda jchcieli uz we wszystko inne ingerowac, co jest niedopuszczalne.

reklama
Witam was czytam cyztam ale w dalszym ciagu ie mam zielonego pojecia jakie imie dla chlopca mam 2 dzieciaczkow chlopczyka Adrianka i dziewczynke Angelike teraz nie wiemy jjeszcze co bedzie chlopczyk czy dziewczynka mi sie strasznie podoba imie Sara a dla chlopca nie umiemy nic znalesc cos orginalnego nam sie mazy no coz troszke mamy jeszcze czasu wiec pomyslimy moze jednak nam sie cos spodoba

Do góry