reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

Co nie? A co to, nawet gdyby, to co Tureckie dzieci nie moga miec ladnych imion? I poza tym moja szwagierka jest taka sama madra jak jej mamusia, wiec coz zrobic?? Ona ma 30 lat i nie moze faceta znalezc! Ale to nie dla tego ze jest brzydka czy cos! W kazdym facecie doszukuje sie wad i mysli ze ona jest idealna!! Ten nie bo winiarz (producent wina), inny nie bo ma nieodpowiednia prace, a nastepny znow nie bo nie slucha takiej muzyki jak ona!!! Sorry ze w tym watku sie rozgadalam na temat mojej szwagierki, ale powiem wam jeszcze ze ona ma na imie EULALIA, ale nawet jej mamuska nie pamieta jak ja nazwala i wszyscy wolaja do niej EULAILA a w skrocie LAILA!! Dziwna ta rodzinka, powaznie bo moja tesciowa jak pisze imie swojego syna to wyglada to tak: KISTIAN, nie Kristian. Takze jak Ewan mowisz nie ma co sie przejmowac gadaniem glupich ludzi!! Allanek i koniec!!!

reklama
Kreciku - ładnie wymysliłaś, podoba mi się ten zestaw.
Ja w dalszym ciagu nie mam pomysłu.... Żeby sie nie skocznylo jak wczoraj Marta z Norbertem w M jak Milosc wybierali imie dla swojej córeczki:))

Jak będzie chłopiec to Oskar chociaż mąż sie sprzeciwia hehe.A dla dziewczynki nic nie wymyśliłam bo czuje ze to chłopiec. :p

A my mamy problem bo nie ma nigdzie imienia Ewan.Jak byłam pierwszy raz w ciąży to wymyśliliśmy sobie dla dziewczynki Laura Ligia a dla chłopczyka Ewan Ernest.Więc mieliśmy problem z głowy bo urodziła się dziewczynka teraz czuję że bedzie chłopak i chcieliśmy mu dać właśnie takie imię i nie wiem czy nie bedą robić problemu przy rejestracji ale w końcu jesteśmy w Unii.Jak myślicie??????????????????

Doradźcie mi prosze bo nie wiem co zrobic.
Jak juz pisalam kiedys, od wielu lat podoba mi sie imie Jakub (pozniej dopiero zakochalam sie w Puchatku, zeby nie bylo ze to jakas schiza:)))
Tylko teraz tylu jest tych Kubusiow, ze sama nie wiem czy tak mu dac na imie. Z drugiej strony dlaczego mam rezygnowac skoro mi sie to imie najbardziej podoba. U nas w klasie tez bylysmy 3 Magdy, 3 Agnieszki i 2 Anie i jakos dalo sie zyc.... A tak bardzo mi sie podoba Jakub Karol....
Co o tym myslicie?

kuba jest słodki.Ale bez obrazy ja np niemoge ścierpieć imienia kacper ale tylko dlatego ze mam ich na około chyba z 5.

no u mnie na szczescie w najbliszym otoczeniu (rodzina + znajomi) zadnego Kubusia nie ma jeszcze. ale jak patrzylam na polpularnosc imion wg urzedu stanu cywilnego to Jakub jest na 1 miejscu.

reklama
hmmm, no wlasnie. Wczoraj jak wychodzilismy z gabinetu to mi sie juz wyrwało "nasz KUBUŚ".. pierwsze slowo chyab najlepsze :)

Do góry