reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

reklama
Zdecydowanie Kuba musi juz zostać!I co z tego ze inni tez tak dają dzieciom na imię,widocznie jest ono tak ładne że wiele osob chce tak mówić do swoich syneczków.A wasz będzie wyjątkowy i niepowtarzalny bo po prostu WASZ i tyle.

Elpis Kubus to bardzo ladne imie i nie ma sensu rezygnowac z niego tylko dlatego ,ze jest duzo Kubusiow.Ja na dziewczynke uparlam sie ,ze bedzie Zuzanna i mam gdzies ,ze jest ich cale mnostwo ;) tak wiec jak tylko sie zdecydujesz to lece dopisac ,ze Twoj synus to Kuba ;D

Najgorsze jest to że dla dziewczynki też chcialam Zuzanna ewentualnie Natalia i wiedzialam że dlugo nie będę się zastanawiać,tak dla chłopca mam problem i nadal nie wiem jak mój skarbek ma mieć na imię :(

OK :) Dzieki za rady. Uzgodnilismy wczoraj z moim chłopem, że zostaje Kubuś. Jakub Karol (prawdopodobnie Karol na drugie, choc to jeszcze nie na 100%)
Aneczko, mozesz smialo wpisac Kubusia na liste :)

reklama
Ewan :) dzięki za odpowiedź zobaczymy jak to będzie a może będzie dziewczynka (dowiem się już niedługo).A jesli będzie chłopak to jak się nie da zarejestrować Ewan to po prostu zostanie Ernest ;).W końcu jesteśmy w Unii więc nie powinni robić problemu ale w tym naszym kraju to wszystkiego mozna się spodziewać ;D

Do góry