reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiię dla dziecka

ja chcialabym, zeby Mały nazywał się Tomasz,
ale mojemu się nie podoba i bardzo nerwowo reaguje na to imię, podoba mi się jeszcze Wojtek, ale nie pasuje nam do nazwiska bo mamy dwa ch kolo siebie :p i Maciej też mi się podoba,
a mój ostatnio wymyślił Feliks - nie zgadzam się, Emil ( bo mało popularne - nieprawda, moja koleżanka ma Emila) i Hubert ( podoba mi się jeszcze najbardziej z jego propozycji, ale też tak sobie)
ogólnie to myslałam, że wybieranie imienia dla dziecka jest takim super momentem, a u nas to jest powód do kłótni :/

Tomuś będzie u mnie:-)
Wojtek też bardzo mi się podoba.
Feliks to mój dziadek i nie bardzo..Emil..też średnio..
Walcz o Tomka podczas skurczów:-D

reklama
wiem, że u Ciebie Tomuś będzie! fajnie, że razem wybraliście imię i bez kłótni!
ja uważam, że to imię jest naprawdę fajne :)
mam jeszcze taką nadzieję, że się uda i Mały będzie Tomuś...

wiem, że u Ciebie Tomuś będzie! fajnie, że razem wybraliście imię i bez kłótni!
ja uważam, że to imię jest naprawdę fajne :)
mam jeszcze taką nadzieję, że się uda i Mały będzie Tomuś...

Co do imion wyjątkowo zgodni jesteśmy, gorzej z resztą:-D
Z Wiki też nie było wątpliwości.

nam się udało dogadać co do tego, że imię będzie miał jedno :p
a tak to już mnie zaczyna wkurzać! powiedziałam mu, że nie będę się już nic odzywać, jakie imię da takie będzie, a jak Mały później będzie miał pretensje to do niego! nie do mnie, no ale jak sobie pomyślę, że mógłby mu dać na imię Feliks to bez walki się nie poddam!!:)

Ja całe życie marzyłam, że jak będę miała córeczkę dam jej na imię Noemi. I stało się od 8 sierpnia jestem szczęśliwą mamusią Noemi, zdrobniale wołamy na nią najczęściej Noesia i Noeśka.

reklama
Do góry