reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiię dla dziecka

My zanim wybraliśmy imię dla naszej kruszynki to mieliśmy wybrane dla chłopca Maciej Kacper ( chociaż ja chciałam odwrotnie Kacper Maciej ) a dla dziewczynki od razu padło imię Agatka ( to było jedyne imię które zgadzało się nam. bo ogólnie mieliśmy kartki i napisaliśmy swoje propozycje :-)
M dla chłopca chciał JAKUB, MACIEJ, i jeszcze jakieś :confused:. Ja dla chłopca chciałam Kacper, Maciej, Tomek, Dawid.

M dla dziewczynki miał tylko Agatka i Jadwiga ( takie stare jakieś :baffled:) Ja dla dziewczynki miałam Agatka , Weronika, Wiktoria , Dominika , :dry: zapomniałam reszty :-D

gdybyśmy mieli mieć chłopca to tak jak piszę był by Maciej Kacper tłum. Maciej ponieważ pochodzi od imienia mojego M a Kacper bo mi się bardzo podoba.

Agatka dla tego że :dry: ?? :-D a drugie imię będzie po mojej babci której nigdy nie poznałam Rozalia :tak:

reklama
reklama
ja chcialabym, zeby Mały nazywał się Tomasz,
ale mojemu się nie podoba i bardzo nerwowo reaguje na to imię, podoba mi się jeszcze Wojtek, ale nie pasuje nam do nazwiska bo mamy dwa ch kolo siebie :p i Maciej też mi się podoba,
a mój ostatnio wymyślił Feliks - nie zgadzam się, Emil ( bo mało popularne - nieprawda, moja koleżanka ma Emila) i Hubert ( podoba mi się jeszcze najbardziej z jego propozycji, ale też tak sobie)
ogólnie to myslałam, że wybieranie imienia dla dziecka jest takim super momentem, a u nas to jest powód do kłótni :/

Do góry