reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Anetko, dobra decyzja. Lepsze to, niz placenie kolosalnych kwot...
Iguana_
My już z nowu w NL. Jakoś tak ciężko mi było racać tutaj, tym razem troche nawet trudniej niz poprzednio, brakuje mi moich polskich przyjaciół i Krakowa:-(
W sobotę obchodziliśmy wcześniejsze urodzinki Janka. Nieoczekiwanie zjechała się cała rodzina!:-) Było bardzo fajnie. Jak teściowa zgra zdjęcia z aparatu i mi podeśle, to Wam pokażę
Na Janka też czeka prezent od nas, ale rozpakuje go w swoje urodziny
W sobotę obchodziliśmy wcześniejsze urodzinki Janka. Nieoczekiwanie zjechała się cała rodzina!:-) Było bardzo fajnie. Jak teściowa zgra zdjęcia z aparatu i mi podeśle, to Wam pokażę
Na Janka też czeka prezent od nas, ale rozpakuje go w swoje urodziny
Sencilla no to wyjatkowo szybko Lili dostala!
Nana ja mialam zabki jak mialam 10 miesiecy, moja siostra rok, a tata Tomka jak mial 4 miesiace, wiec musialo sie to jakos rozlozyc po polowie heheh no ale wiadomo, im zabki w pozniejszym wieku, tym w przyszlosci zdrowsze i mocniejsze. Niestety nie mozemy sobie wybrac sami kiedy nasz bobas zabki dostanie
Nana ja mialam zabki jak mialam 10 miesiecy, moja siostra rok, a tata Tomka jak mial 4 miesiace, wiec musialo sie to jakos rozlozyc po polowie heheh no ale wiadomo, im zabki w pozniejszym wieku, tym w przyszlosci zdrowsze i mocniejsze. Niestety nie mozemy sobie wybrac sami kiedy nasz bobas zabki dostanie
The Hague, mysle, ze wiek, w ktorym dziecko dostanie zabki nie ma wplywu na ich zdrowie w pozniejszym wieku. Moj brat dostal pierwszzego zeba, jak mial... 3 miesiace! to byl ewenement, mama opowiadala, ze pediatra nie mogla w to uwierzyc. I wyobraz sobie, choc to malo prawdopodobne, w zyciu nie mial ani jednej dziury! ma piekne, rowne, biale zeby.a ma 37 lat. Jego corka to samo, ma 13 lat, a tez nigdy nie miala dziury. Ja mialam zabki w wieku 5 miesiecy i tez mam zdrowe, rzadko musze cos robic u dentysty.
Ach, widzisz, Aniahaven, chyba jestem za duza gadula, aby moc dotrzymac taka "obietnice"
Ach, widzisz, Aniahaven, chyba jestem za duza gadula, aby moc dotrzymac taka "obietnice"
reklama
nana19
Jak Tymek sie urodzil to na sali lezala ze mna dziewczyna ktorej synek urodzil sie z 2 zabkami na dole i dwoma na gorze No a ogolnie to malusi byl bo wazyl lekko ponad 2 kg a urodzony byl o czasie.No ale za to zabki mialTo dopiero czad