reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
no cicho ,cicho:tak::-D

Milenka jeszcze nie spi ,pobija wszelkie rekordy w "nie spaniu":eek: Juz spakowani jestesmy ,jutro po poludniu wyjezdzamy:tak:

dobrkoj nocki jesli tu ktos w ogóle jest..:laugh2:

ja wlasnie zagladnelam Karola :-) szczesliwej i szerokiej drogi wam zycze i udanej zabawy na weselu :tak:
a moj Thijsie prawie caly dzien byl dzisiaj na "nogach" moze z 3 razy po pol godzinie pospal :baffled: dobzre ze chociaz w nocy dobrze spi

dzien dobry...

Karola szczesliwej podrozy i...udanej imprezy! ach zazdroszcze ci tych widokow na gorki:sorry:
Gosiu moi wczoraj pobijali rekord w dotrzymywaniu mamie towarzystwa cala trojka;-):szok:... i tak przez caly dzien ...zawriowac mozna:-D na szczescie w nocy wszyscy spia...;-)

reklama
Dzien dobry!!

Nie bylo mnie caly weekend ale nie ma nic do nadrabiania :-)

W sobote podjelismy decyzje w 10 min z mezem ze wywozimy auto do niemiec. Zebralismy sie w pol godziny dzieci odstawilismy do babci i pojechalismy w ciemno do Westfali(nie wiem jak sie pisze) do taty od mojeo T. Naszczescie udalo sie go trafic i mamy juz swiety spokoj z autem. Teraz tylko cos tutaj trzeba kupic niedrogiego w utrzymaniu.

Do góry