Iskierka71
Fanka BB :)
The Hague, weź pod uwage fakt, że dwulatkowi można wytlumaczyć żeby mamy nie gryzł po sutkach, a dziecku 3-4 miesięcznemu niebardzo.... Więc nie porównuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym słyszałam. Ja karmię i karmię. Jestem strasznie uparta, więc wszelkie bóle i inne tego typu rzeczy mnie nie powstrzymają. A z tymi zębami, to jakby ktoś nie wiedział, to się śmiałam. Moja ma taki apetyt, że ciuchy zaczynają znowu na mnie wisieć... co oznacza, że mogę sobie wcinać słodycze hahaha. Oczywiście bez przegięćJeju the hague cos taka nerwowa dzis...
podobno jak dziecku zeby rosna to zmienia technike pobierania pokarmu. Nie wiem jak to dziala , ale cos mi sie tam obilo o uszy.
Wpadla mi jeszcze taka ciekawostka w rece ostatnio z prasy holenderskiej, ze dzieci pobierajace pokarm z piersi mamy lepiej rozwijaja aparat mowy, poniewaz podczas karmienia piersia musza sie bardziej napracowac buzia aby otrzymac pokarm.
troche sie martwie tym karmieniem piersia ze cos pojdzie nie tak, bardzo chcialabym karmic cycuszkiem... mam nadzieje, ze sie uda!
Nie krzycz na mnie, a jak masz nerwy to idz się wyrzyj na garnkach w kuchniIskierka, a jak sobie porownam, to co?? Co Ty mi tu rozkazujesz
Juz Ci kiedys napisalam, zebys czytala moje posty ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisalam, ze 2 latek gryzie po cyckach. WIĘC O CO CI CHODZI?
No to akurat jest nie tylko w prasie holenderskiej. Nawet chyba sama to przytac załam jakiś czas temu podczas dyskusji co lepsze butla czy piers....Wpadla mi jeszcze taka ciekawostka w rece ostatnio z prasy holenderskiej, ze dzieci pobierajace pokarm z piersi mamy lepiej rozwijaja aparat mowy, poniewaz podczas karmienia piersia musza sie bardziej napracowac buzia aby otrzymac pokarm.
troche sie martwie tym karmieniem piersia ze cos pojdzie nie tak, bardzo chcialabym karmic cycuszkiem... mam nadzieje, ze sie uda!