reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iguana mysle ze w TOYS XL, mozesz poszukac tez w INTERTOYS. ale glowy nie daje, bo jeszcze nie poszukiwalam sama takiego kosza.
nana ja jak bylam mala to tylko banany zajadalam:-D a dzisiaj to zjem jednego i mi starczy, chyba w dziecinstwie sie PRZEZARLAM ehehehe :-p

reklama
Małżonek będzie jutro w okolicach Intertoysa, to poproszę aby zajrzał:tak:

Dostałam namiary dzusiiaj w CB na kolejną Speel-o-theek'ę w Rijswijku, info zamieszczę zaraz w temacie informacyjnym.

HEJ bylismy dzis na badaniu bioderek Tymka .mialo byc usg a zrobili nam zdjecie bo jak mowili Tymek juz za
duzy.No ale ja czytam w necie ze usg jest najdokladniejsze i ze mozna je zrobic w kazdym wieku wrecz u niemowlat zaleca sie usg.wstepne wyniki sa ok.cieszymy sie ze to nie dysplazja no ale jakas przyczyna jest ze Tymek ma problemy z chodzeniem
.HAGUE ZDROWKA!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-). Dawno mnie nie było. Mama (teściowa) już wróciła do PL, więc mam czas tu zajrzeć. Dzisiaj się dowiedziałam, że rodzice musieli psa uśpić, bo był bardzo chory i dostał krwotoku wewnętrznego :-(. Masakra, ale dół.

W ogóle... małej się skończyła wit. K i kupiliśmy nowe opakowanie. Maja skończyła już 2 miesiące a wit. K podaje się do końca 3 miesiąca. Czy po tym mogę jej podawać po 1 kropelce profilaktycznie, czy mam kompletnie odstawić?

hej
mój M ma wolne od jutra więc się zastanawiamy gdzie tu pojechać, polecicie jakieś ciekawe miejsca nad morzem? ale nie scheveningen bo tam już pare razy byliśmy.
astrid po 3 ms całkowicie się odstawia wit k.
aniahaven jakie Ty masz czyste to jeziorko i tak blisko domu jak pamiętam, zazdroszczę:tak:

reklama
witam juz z PL:-)

pogoda nam narazie dopisuje tylko szkoda ze ja troche przeziebiona jestem:dry:
dzisiaj mielismy chrzciny Thijsja i taki mlyn ze az wstyd pisac:cool2: na poczatek okazalo sie ze zapomnialam aktu chrztu i ksiadz mi mowi ze wogole czemu nie przyszlam wczoraj do kancelarii ze on nie jest przygotowany na dzisiaj i ze tak nie mozna bo on musi wszystko w ksiegi wpisac, ja o malo sie pod ziemie nie zapadlam :szok: i mu mowie ze kurcze ale wszyscy sa w kosciele i czekaja na chrzest i ze mu wszystko dosle, dobrze ze sie znamy bo w koncu sie zgodzil, a pozniej na chrzcie wyszlo do tego ze zapomnielismy szatki wziasc no normalnie masakra :szok::-D:szok: wszyscy sie tylko usmiechneli ale dalej juz poszlo bez zgrzytow :tak: pozniej pojechalismy wszyscy do knajpki, dzieci sie wyszalaly a my o 6 bylismy w domu...
pozdrowienia dla was i do znowu paaa

Do góry