reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Iguana mysle ze w TOYS XL, mozesz poszukac tez w INTERTOYS. ale glowy nie daje, bo jeszcze nie poszukiwalam sama takiego kosza.
nana ja jak bylam mala to tylko banany zajadalam:-D a dzisiaj to zjem jednego i mi starczy, chyba w dziecinstwie sie PRZEZARLAM ehehehe :-p

reklama
Małżonek będzie jutro w okolicach Intertoysa, to poproszę aby zajrzał:tak:

Dostałam namiary dzusiiaj w CB na kolejną Speel-o-theek'ę w Rijswijku, info zamieszczę zaraz w temacie informacyjnym.

HEJ bylismy dzis na badaniu bioderek Tymka .mialo byc usg a zrobili nam zdjecie bo jak mowili Tymek juz za
duzy.No ale ja czytam w necie ze usg jest najdokladniejsze i ze mozna je zrobic w kazdym wieku wrecz u niemowlat zaleca sie usg.wstepne wyniki sa ok.cieszymy sie ze to nie dysplazja no ale jakas przyczyna jest ze Tymek ma problemy z chodzeniem
.HAGUE ZDROWKA!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-). Dawno mnie nie było. Mama (teściowa) już wróciła do PL, więc mam czas tu zajrzeć. Dzisiaj się dowiedziałam, że rodzice musieli psa uśpić, bo był bardzo chory i dostał krwotoku wewnętrznego :-(. Masakra, ale dół.

W ogóle... małej się skończyła wit. K i kupiliśmy nowe opakowanie. Maja skończyła już 2 miesiące a wit. K podaje się do końca 3 miesiąca. Czy po tym mogę jej podawać po 1 kropelce profilaktycznie, czy mam kompletnie odstawić?

hej
mój M ma wolne od jutra więc się zastanawiamy gdzie tu pojechać, polecicie jakieś ciekawe miejsca nad morzem? ale nie scheveningen bo tam już pare razy byliśmy.
astrid po 3 ms całkowicie się odstawia wit k.
aniahaven jakie Ty masz czyste to jeziorko i tak blisko domu jak pamiętam, zazdroszczę:tak:

reklama
witam juz z PL:-)

pogoda nam narazie dopisuje tylko szkoda ze ja troche przeziebiona jestem:dry:
dzisiaj mielismy chrzciny Thijsja i taki mlyn ze az wstyd pisac:cool2: na poczatek okazalo sie ze zapomnialam aktu chrztu i ksiadz mi mowi ze wogole czemu nie przyszlam wczoraj do kancelarii ze on nie jest przygotowany na dzisiaj i ze tak nie mozna bo on musi wszystko w ksiegi wpisac, ja o malo sie pod ziemie nie zapadlam :szok: i mu mowie ze kurcze ale wszyscy sa w kosciele i czekaja na chrzest i ze mu wszystko dosle, dobrze ze sie znamy bo w koncu sie zgodzil, a pozniej na chrzcie wyszlo do tego ze zapomnielismy szatki wziasc no normalnie masakra :szok::-D:szok: wszyscy sie tylko usmiechneli ale dalej juz poszlo bez zgrzytow :tak: pozniej pojechalismy wszyscy do knajpki, dzieci sie wyszalaly a my o 6 bylismy w domu...
pozdrowienia dla was i do znowu paaa

Do góry