reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hague, mąż był dzisiaj po pracy w InterToysie i nie mieli koszy na zabawki. Podszedł jeszcze do BartaSmita i też nic nie było:-( Tzn. nie że nie było na stanie, nie sprzedają czegoś takiego w obecnej chwili. Może mieli kiedyś, ale teraz podobno już nie.

AniaH, mamy kilka...ale na razie nie umiemy wybrać. Jak coś bardziej się rozjaśni to powkejam linki, może komuś też te szkoły i przedszkola wpadną w oko.

reklama
Iguana ja tez musze sie za szkola rozejrzec:szok: czas oczekiwania w Hadze jest ponoc bardzo dlugi :dry: a kupilas ten kosz na zabawki w intertoys?

Astrid no to szybko planujecie kolejne :-D a przy kolejnej ciazy tez planujesz w chacjendzie odpoczywac czy Majule dacie do zlobka i bedziesz cos kombinowac? ja sie ciagle zastanawiam co w takiej sytuacji zrobic :confused:

A ja na studia bym chciala isc, bo do nl wyjechalam zaraz po maturze i nie bylo jak, a teraz czuje sie na silach by studiowac w innym jezyku niz polski :tak: tylko to durne b2 musze miec zaliczone.:dry: bo a2/b1 juz zrobilam (programma I), ale chcac studiowac musze zaliczyc b2 (programma II):confused2: no i pita zbita :-D
Musze isc na open dag w uczelni i obadac sprawe, bo chcialabym isc na prawo (moje marzenie :D) ale nie wiem jak tu jest z iloscia miejsc a iloscia starajacych sie na 1 miejsce:zawstydzona/y: Moja kumpela (Polka) w tym roku lub rok temu skonczyla tutaj wlasnie tez prawo i mowila ze super jest ta uczelnia :tak:
Ja do 30 chcę mieć już odchowane maluchy. Nad takimi szczegółami się nie zastanawiałam jeszcze. Ale myślę, że przy drugim też będę chciała być w domu, bo to jednak z tygodnia na tydzień dziecko się niesamowicie zmienia. Czy mała wtedy będzie w żłobku to nie wiem... wszystko wyjdzie w praniu :-D. Na razie ogarniam temat jednego dziecka, nad drugim będziemy myśleć za rok.

wrrrr ale mnie jeden koles na marktplaatsu wkurza :wściekła/y:
wystawilam ogloszenie z hustawka fisher price. on daje swoja cene ktora mi nie odpowiada i mowie mu ze chce tyle i tyle, a on dalej ze nie, bo ta hustawka kosztuje tyle i tyle w sklepie, a ja ze co mnie to, ja chce tyle i koniec i jak mu nie pasi to niech idzie innej szukac:sorry2: a on dalej ze nie i daje swoja cene:eek: no mam ochote mu przywalic :eek: chyba juz 5-ty mail do mnie sle z ta swoja smieszna cena :confused2:

Ja nie chodziłam do żłobka i żyję :-D. Mój brat młodszy o 3 lata chodził i co? Wybił sobie zęby o ławkę a przy tym rozwalił wargę tak, że musieli go szyć :eek:. A tak poważniej i przyziemniej... co będzie to będzie.

Hague - nie denerwuj się, szkoda nerwów

no ja za malucha ani do zlobka nie chodzilam ani do przedszkola, zaczelam od zerowki :tak: nie czuje sie przez to poszkodowana:-)
a co do brata to wiesz, chlopcy tak maja - przewaznie heheh :-D bardziej niegrzeczni od dziewczynek sa :happy2:

wrrrr ale mnie jeden koles na marktplaatsu wkurza :wściekła/y:
wystawilam ogloszenie z hustawka fisher price. on daje swoja cene ktora mi nie odpowiada i mowie mu ze chce tyle i tyle, a on dalej ze nie, bo ta hustawka kosztuje tyle i tyle w sklepie, a ja ze co mnie to, ja chce tyle i koniec i jak mu nie pasi to niech idzie innej szukac:sorry2: a on dalej ze nie i daje swoja cene:eek: no mam ochote mu przywalic :eek: chyba juz 5-ty mail do mnie sle z ta swoja smieszna cena :confused2:
Tak z ciekawości - ile chcesz za tą huśtawkę? Pytam, bo teściowa kupila mojej Olivii, ale nie Fisher Price i po prostu jestem ciekawa twojej ceny

chcialam 80e, do negocjacji moge spuscic do 60e:tak:, a nowa w prenatalu 189e kosztuje.:tak:

ja kocham wszystko co wyprodukowal fisher price, zabawki maja cudne dla bobasow :-)

chcialam 80e, do negocjacji moge spuscic do 60e:tak:, a nowa w prenatalu 189e kosztuje.:tak:

ja kocham wszystko co wyprodukowal fisher price, zabawki maja cudne dla bobasow :-)
OMG:szok:
Moja huśtawka kosztowala 89.99€, akurat byla promocja i teściowa kupila za 69.99. Może nie jest to Fisher Price, ale też jest super. I na rok (a może i krocej) zupełnie wystarczy...
Mam coś podobnego: Schommelstoeltje Bloom Roze 583608, tyle, że z 6 melodyjkami, kilkustopniową regulacją szybkości bujania oraz mozliwością nastawienia czasu bujania (15 lub 30 minut)

reklama
Do góry