reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
hej i czolem kluski pod stolem:-D:-D

Hague u nas pod sklepem stoi taki :tak::tak: juz tam dawalam pare razy .....
na pewno sa tylko nie zwrócilas uwagi:tak:;-)

Nana ale wam dobrze:tak:

iskierko ja tez jestesm przekonana ,ze akurat ten ksiadz by dal sakramenty za free:laugh2::tak:
Aniu my pewnie na paze wybedziemy:tak:

zaraz sie zwijamy na spaerek:tak:

Iskierka to moze przeczytaj poprawnie ze zrozumieniem, bo ja w swoim poscie napisalam W NAWIASIE ze chodzi mi o pl nie o nl.. :confused2: tu raczej kazdego stac wydac 50e, a napisalam ze w pl nie kazda rodzine stac wydac 200 czy 300zl. I dlatego takie uslugi ogolnie w KAZDYM kosciele powinny byc za darmo.

KAROLA no zle nie jest ale to przymusowy urlop bo jedziemy wyjasnic sprawe w urzedzie skarbowym.pisalam o tym kiedys ze dali nam kare ponad 40 tys zl ...

Witam po małej przerwie. W niedzielę wieczór wróciliśmy z Polski. A dzisiaj rano od razu do CB, pierwsza wizyta tutaj w Rijswijku. Janek waży 10050 gram i ma dokładnie 80 cm. I od kilku dni już sam wstaje i stoi w łóżeczku oparty rączkami i wbity zębami;-) hehe Teraz wstawanie to jego ulubiona zabawa:-D

Foto słabej jakości, bo zrobione komórką...

20120810088.jpg

Witam..

Hague moze popytaj to ci ktos wskaze palcem...:sorry:;-) teraz juz napewno znajdziesz hihi... wierze w ciebie!
Iguana witaj i jak bylo? Gratulacje dla Janka:-) zuch chlopak...

Nana ciesze sie razem z toba...;-) ja tez robie wypad do PL za 9 dni...:-D

ale jestem dzis padnieta...zle sypiam w nocy... w pracy nawal... dni duszne ...masakra...

hejjj

ale dawno tu nie pisałam, ale oczywiscie podczytuje.....

dzisiaj Sencilla mnie złapała na fb i przesyła pozdrowienia dla wszytskich dziewczyn... niestety na forum nie zaglada.... za dobrze jej w Pl :) wraca 26 sierpnia....

Madziula moje gratulacje!!! Nie było mnie chwilę, a tutaj Martynka się pojawiła po drugiej stronie brzuszka!:-D

AniaH, było fajnie, choć teraz jeździmy często do PL z powodu chorych teściów (oboje się rozchorowali). I w sumie zaraz znowu jedziemy, tym razem lecimy...z końcem sierpnia, za ok 3 tygodnie.

Dziewczyny mam pytanie, gdzie można dostać jakiś fajny kosz na zabawki? Widziałam dość ciekawe w Ikei, ale były małe, a takie podwieszane odpadają, bo kot się po nich będzie wspinał i szybko je potarga;-) Najlepiej takie siatkowane, bo czytałam ze są bezpieczniejsze. dzieci lubią się do nich chować, no i mają czym oddychać.

Czas leci...i prawie za miesiąc Jankowi strzeli roczek!:szok: Chyba zrobimy imprezę urodzinową kilka dni wcześniej, bo przed samymy urodzinami jesteśmy w PL.

reklama
Do góry