reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hej i czolem kluski pod stolem:-D:-D

Hague u nas pod sklepem stoi taki :tak::tak: juz tam dawalam pare razy .....
na pewno sa tylko nie zwrócilas uwagi:tak:;-)

Nana ale wam dobrze:tak:

iskierko ja tez jestesm przekonana ,ze akurat ten ksiadz by dal sakramenty za free:laugh2::tak:
Aniu my pewnie na paze wybedziemy:tak:

zaraz sie zwijamy na spaerek:tak:

Iskierka to moze przeczytaj poprawnie ze zrozumieniem, bo ja w swoim poscie napisalam W NAWIASIE ze chodzi mi o pl nie o nl.. :confused2: tu raczej kazdego stac wydac 50e, a napisalam ze w pl nie kazda rodzine stac wydac 200 czy 300zl. I dlatego takie uslugi ogolnie w KAZDYM kosciele powinny byc za darmo.

KAROLA no zle nie jest ale to przymusowy urlop bo jedziemy wyjasnic sprawe w urzedzie skarbowym.pisalam o tym kiedys ze dali nam kare ponad 40 tys zl ...

Witam po małej przerwie. W niedzielę wieczór wróciliśmy z Polski. A dzisiaj rano od razu do CB, pierwsza wizyta tutaj w Rijswijku. Janek waży 10050 gram i ma dokładnie 80 cm. I od kilku dni już sam wstaje i stoi w łóżeczku oparty rączkami i wbity zębami;-) hehe Teraz wstawanie to jego ulubiona zabawa:-D

Foto słabej jakości, bo zrobione komórką...

20120810088.jpg

Witam..

Hague moze popytaj to ci ktos wskaze palcem...:sorry:;-) teraz juz napewno znajdziesz hihi... wierze w ciebie!
Iguana witaj i jak bylo? Gratulacje dla Janka:-) zuch chlopak...

Nana ciesze sie razem z toba...;-) ja tez robie wypad do PL za 9 dni...:-D

ale jestem dzis padnieta...zle sypiam w nocy... w pracy nawal... dni duszne ...masakra...

hejjj

ale dawno tu nie pisałam, ale oczywiscie podczytuje.....

dzisiaj Sencilla mnie złapała na fb i przesyła pozdrowienia dla wszytskich dziewczyn... niestety na forum nie zaglada.... za dobrze jej w Pl :) wraca 26 sierpnia....

Madziula moje gratulacje!!! Nie było mnie chwilę, a tutaj Martynka się pojawiła po drugiej stronie brzuszka!:-D

AniaH, było fajnie, choć teraz jeździmy często do PL z powodu chorych teściów (oboje się rozchorowali). I w sumie zaraz znowu jedziemy, tym razem lecimy...z końcem sierpnia, za ok 3 tygodnie.

Dziewczyny mam pytanie, gdzie można dostać jakiś fajny kosz na zabawki? Widziałam dość ciekawe w Ikei, ale były małe, a takie podwieszane odpadają, bo kot się po nich będzie wspinał i szybko je potarga;-) Najlepiej takie siatkowane, bo czytałam ze są bezpieczniejsze. dzieci lubią się do nich chować, no i mają czym oddychać.

Czas leci...i prawie za miesiąc Jankowi strzeli roczek!:szok: Chyba zrobimy imprezę urodzinową kilka dni wcześniej, bo przed samymy urodzinami jesteśmy w PL.

reklama
Do góry