reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry :-)

Ja to dzis pospalam a wszystko przez Filipa bo mnie nie obudzil dopiero sama sie obudzilam i patrze na zegarek a tam 10;55. Musze jechac odebrac Kube od babci.

Aniu wspolczuje ze musisz do szkoly juz wstawac z dziecmi ja jeszcze 3 tyg:happy:

TheHague nie mam nie mialam i nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest. Pewnie Iguana bedzie widzila cos na ten temat bo ona to zawsze o zabawkach z Fishera duzo wie a zwlaszcza z kolekcji Rainforest :-)

Karola juz pislam jak z mama ale sie powtorze :-) Mama czuje sie fizycznie i spychicznie kiepsko....:-(

reklama
Witam!
HAGUE gratulacje z okazji ochrzczenia Tomcia,pamietam nasze chrzciny i lezka w oku sie nam zakrecila wtedy.co do tej zabawki to nam terapeui odradzali.
To sa jakies jaja dzwonilam by zapytac o wyniki moczu i dalej nie ma :no: pani mi powiedzial ze probka zostala wyslana w piatek ,na to ja w smiech ze pzreciez oddalam do laboratorium w srode.Mam zadzwonic jutro.Nie moge nawet moczu zbadac normalnie nie potrafia.
My wczoraj bylismy w Linnaeushof bylo super wspanialy park rozrywki ,polecam.Wspaniala oaza z brodzikiem dla najmniejszych .Spieklam sobie ramiona.Najlepsze ze to tylko pare km od nas ,5 min drogi:-)

Ostatnia edycja:
witam...

Nana oburzajaca ta klinika u was..:dry::baffled:
Anetko ja tam lubie wstawac i dzieci tez z usmiechem wiec nie ma problemu -przeszlismy do codziennosci:tak:
Hague nie doradze ci choc wyglada fajnie.... niczym chodzik z podwieszka hihi:-D

Za nami pierwszy dzien... dzieciaki juz w domu - lody palaszuja z kolezka:tak:a ja ide sobie kawke zrobic..kolejna:-p

Wlasnie znow tam zadzwonilam i babka mowi ze w piatek wyslali i ze mam zadzwonic w srode bo sie czeka 3 dni robocze a byl weekend .No to jaj je mowie ze mocz oddalam w srode i ze dlaczego wyslali go dopiero w piatek ze jestem zla i ze to sie nie nadaje do badania .Ma zadzwonic do szpitala i zapytac.No zupelna bzdura bo takiej probki sie nie bada

dzwonili z przychodni ,mam wybrac antybiotyk i wrocic na badania.

Ostatnia edycja:
Witam.
Weekend był piękny....

The Hague ja oczywiście bym odradzała takiego skoczka bo skakanie i odbijanie sie nozkami bardzo obciaza stawy
biodrowe i kolanowe, co przy takim wieku jest szkodliwe. Z tego samego powodu szkodliwe sa chodziki.
Dziecko ktore nie staje nie powinno skakac na nozkach.
Jestem przeciwniczką takich "wynalazków".

Ostatnia edycja:
bawie sie z nim :-pnie stawiam go specjalnie, tylko jak siedze i trzymam go na wyprostowanych rekach w gorze robiac mu "samolocik" i opuszam go w dol to wtedy on jak sprezyna podsakakuje, chyba sie zas do lotu wybija, haha:-D nie trzymam go specjalnie na kolanach na stojaco, tylko to zawsze sie dzieje podczas zabawy w samolocik :tak::-D
a co juz sam robi (na macie) to lezy na brzuszku i nagle podnosi pupke maxymalnie do gory i staje nie na kolankach ale na palcach :szok: nie wiem skad on tyle sily ma.. :szok: oczywiscie przewala sie jeszcze na bok.. :tak: nie mowie juz o tym jak Tomek bawi sie miskiem 3 razy od niego wiekszym (i ciezszy od Tomka tez jest), ja z Tomkiem wstaje a on miska w 1 rece trzyma i misiek 1,5 metra nad podloga wisi :nerd: na chrzcinach wszyscy sie zdziwili co on taki pudzian jest :-D

Hague moje dzieci tez szybko sie zbieraly za stanie i chodzenie:tak:.... Karina 9miesiecy miala jak umiala biegac wiec odpowiednio wczesnie juz sama stala a podnosila sie po szczebelkach z lozeczka az cel osiagnela;-)...nikt jej nie stawial ale majac 6mies chodzila wzdluz mebli:baffled: i co ja mialam zobic - zwiazac?:szok::-Dnajpozniej chodzi Victor bo 11 mies. a Erni 10mial jak tez smigal... ale to wcale nie jest dla mnie jakis powod do dumy ...kazde dziecko ma swoj rytm i ... bedzie siedziec -stac czy chodzic kiedy bedzie samo na to gotowe...:-)

A ja wczorj skrecilam szafke /3szuflady/ wstawilam do garderoby i ...robie porzadki... czego nie ubralam przez ostatnie 6mies...wio! do wora - moze czas na zmiany:-);-)

reklama
Do góry