reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry :-)

Ja to dzis pospalam a wszystko przez Filipa bo mnie nie obudzil dopiero sama sie obudzilam i patrze na zegarek a tam 10;55. Musze jechac odebrac Kube od babci.

Aniu wspolczuje ze musisz do szkoly juz wstawac z dziecmi ja jeszcze 3 tyg:happy:

TheHague nie mam nie mialam i nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest. Pewnie Iguana bedzie widzila cos na ten temat bo ona to zawsze o zabawkach z Fishera duzo wie a zwlaszcza z kolekcji Rainforest :-)

Karola juz pislam jak z mama ale sie powtorze :-) Mama czuje sie fizycznie i spychicznie kiepsko....:-(

reklama
Witam!
HAGUE gratulacje z okazji ochrzczenia Tomcia,pamietam nasze chrzciny i lezka w oku sie nam zakrecila wtedy.co do tej zabawki to nam terapeui odradzali.
To sa jakies jaja dzwonilam by zapytac o wyniki moczu i dalej nie ma :no: pani mi powiedzial ze probka zostala wyslana w piatek ,na to ja w smiech ze pzreciez oddalam do laboratorium w srode.Mam zadzwonic jutro.Nie moge nawet moczu zbadac normalnie nie potrafia.
My wczoraj bylismy w Linnaeushof bylo super wspanialy park rozrywki ,polecam.Wspaniala oaza z brodzikiem dla najmniejszych .Spieklam sobie ramiona.Najlepsze ze to tylko pare km od nas ,5 min drogi:-)

Ostatnia edycja:
witam...

Nana oburzajaca ta klinika u was..:dry::baffled:
Anetko ja tam lubie wstawac i dzieci tez z usmiechem wiec nie ma problemu -przeszlismy do codziennosci:tak:
Hague nie doradze ci choc wyglada fajnie.... niczym chodzik z podwieszka hihi:-D

Za nami pierwszy dzien... dzieciaki juz w domu - lody palaszuja z kolezka:tak:a ja ide sobie kawke zrobic..kolejna:-p

Wlasnie znow tam zadzwonilam i babka mowi ze w piatek wyslali i ze mam zadzwonic w srode bo sie czeka 3 dni robocze a byl weekend .No to jaj je mowie ze mocz oddalam w srode i ze dlaczego wyslali go dopiero w piatek ze jestem zla i ze to sie nie nadaje do badania .Ma zadzwonic do szpitala i zapytac.No zupelna bzdura bo takiej probki sie nie bada

dzwonili z przychodni ,mam wybrac antybiotyk i wrocic na badania.

Ostatnia edycja:
Witam.
Weekend był piękny....

The Hague ja oczywiście bym odradzała takiego skoczka bo skakanie i odbijanie sie nozkami bardzo obciaza stawy
biodrowe i kolanowe, co przy takim wieku jest szkodliwe. Z tego samego powodu szkodliwe sa chodziki.
Dziecko ktore nie staje nie powinno skakac na nozkach.
Jestem przeciwniczką takich "wynalazków".

Ostatnia edycja:
bawie sie z nim :-pnie stawiam go specjalnie, tylko jak siedze i trzymam go na wyprostowanych rekach w gorze robiac mu "samolocik" i opuszam go w dol to wtedy on jak sprezyna podsakakuje, chyba sie zas do lotu wybija, haha:-D nie trzymam go specjalnie na kolanach na stojaco, tylko to zawsze sie dzieje podczas zabawy w samolocik :tak::-D
a co juz sam robi (na macie) to lezy na brzuszku i nagle podnosi pupke maxymalnie do gory i staje nie na kolankach ale na palcach :szok: nie wiem skad on tyle sily ma.. :szok: oczywiscie przewala sie jeszcze na bok.. :tak: nie mowie juz o tym jak Tomek bawi sie miskiem 3 razy od niego wiekszym (i ciezszy od Tomka tez jest), ja z Tomkiem wstaje a on miska w 1 rece trzyma i misiek 1,5 metra nad podloga wisi :nerd: na chrzcinach wszyscy sie zdziwili co on taki pudzian jest :-D

Hague moje dzieci tez szybko sie zbieraly za stanie i chodzenie:tak:.... Karina 9miesiecy miala jak umiala biegac wiec odpowiednio wczesnie juz sama stala a podnosila sie po szczebelkach z lozeczka az cel osiagnela;-)...nikt jej nie stawial ale majac 6mies chodzila wzdluz mebli:baffled: i co ja mialam zobic - zwiazac?:szok::-Dnajpozniej chodzi Victor bo 11 mies. a Erni 10mial jak tez smigal... ale to wcale nie jest dla mnie jakis powod do dumy ...kazde dziecko ma swoj rytm i ... bedzie siedziec -stac czy chodzic kiedy bedzie samo na to gotowe...:-)

A ja wczorj skrecilam szafke /3szuflady/ wstawilam do garderoby i ...robie porzadki... czego nie ubralam przez ostatnie 6mies...wio! do wora - moze czas na zmiany:-);-)

reklama
Do góry