reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dobranoc, pchly na noc, karaluchy pod poduchy hehehe :-D ja dzis padam z nog, jutro kolejny ciezki dzien, lece do pracy, pozniej do sklepu polskiego po grubsze zakupy bo w lodowie pustki, pozniej gotowanie i salatkowanie bo w niedziele chrzciny i goscie sie zejda, a po pichceniu w kuchni jeszcze mamy zamiar isc pograc w kosza :tak: mam nadzieje, ze wytrwam i jeszcze w niedziele bede rzeska hehehe:-D
od poniedzialku zas praca (codziennie, tylko sroda wolna :szok:), ale pocieszam sie tym ze jeszcze pare dni i do PL jedziemy :tak:

hop hop gdzie sie podziewacie????
u nas przedwyjazdowy stres sie zaczal zwiazany z pakowaniem, masakra......i jeszcze prasowac musze:szok::szok: dobrze ze jutro dopiero o 6 jedziemy to jeszcze mam caly dzien. Wczoraj bylismy w Utrechie bardzo ladne miasto :tak: i pozniej jeszcze bylismy w spoorwegmuseum i z tego wszystkiego jazda pociagiem byla najlepsza :-)

Iskierka wspolczuje zjazdu te schody to jest chyba najgorsze co moze byc tutaj ja zawsze sie boje jak ide z dzieckiem na reku :baffled:

Hague udanej imprezki jutro :tak: my mamy w srode :-)

Aniu i jak w koncu upolowalas cos????

hejka ja tylko na chwilke :tak:
dzis nie mam czasu na czas:szok: zdarzylam sobie tylko pazurki zrobic, zmudzilam na tym az 3 godziny:nerd:, wyjsc troche z Tomkiem i odwiedzic polski sklep zeby jakies zakupy porobic...
zaraz zabieram sie jeszcze za siostre bo tez sobie pazury zazyczyla (w koncu chrzestna bedzie:-)), a pozniej odkurzanie, mycie podlog i salatka jeszcze mi zostala. ehhhh nienawidze jakichs rodzinnych spędów, masakra jakas :baffled: dobrze ze nie jestesmy w pl bo tam to juz w ogole byl by mlyn i kociol w jednym :eek:

lece :-D

ehhhh nienawidze jakichs rodzinnych spędów, masakra jakas :baffled: dobrze ze nie jestesmy w pl bo tam to juz w ogole byl by mlyn i kociol w jednym :eek:

lece :-D
Witaj w klubie, mnie czeka podobny stres za tydzień... Dzis już "zaliczylam" spowiedz, w poniedzialek idę zamowic tort i kupic sobie jakiś laszek plus buty, w środe podobno mamy jechac po nowe lozko pietrowe dla wsyna, w czwartek reorganizacja mojej domowej noclegowni, bo przyjeżdżaja kolejne 4 osoby, w piatek.... wielkie zakupy a w sobotę stres czy wszystko będzie jak należy i czy mala nie bedzie plakac w kościele....

Pocieszam się tym, że po chrzcinach będzie dluuuuuga przerwa, aż dopiero za 9 lat Olivia pójdzie do komunii. O ile mi starsza corka nie zechce wczesniej wyjsc za maz:-D

no ja mam nadzieje, ze sie Tomek ladnie w kosciele zachowa, o spaniu chyba nie ma mowy, bo go wszystko interesuje:-D
ja do spowiedzi nie moglam, bo zyjemy w grzechu lol :-D trudno.
na szczescie ciuchow nowych kupowac nie musialam, moj tylko po nowa koszule skoczyl.
ah i ja juz na nogach od 5:30 spac ze stresu nie moge :cool2:wszyscy jeszcze lulaja, nawet maly, niczego nieswiadomy hehe, sciagam mleczko i zaczynam od kapieli, pozniej make up, wlosy i naklejanie tony plastrow ma piety, bo stwierdzilam ze pojde w moich 'ulubionych' szpilkach, a obcieraja mnie jak cholera:laugh2: mam nadzieje ze dotrwam do konca i jakos sie na koncu do auta doczolgam:confused2:

Dzien dobry...

Hague wspanialego dnia:tak: co do butow to v&d wogole jakas bieda:eek: pol dzialu skasowali z obuwiem wiec nic nie bylo...
my dzis nocowalismy u znajomej:-) - fajnie bylo, mezowie na rybach a my przeplotkowalysmy do 2.00 nad ranem... dzieciaki masowe spanie na podlodze:-) - wspolne sniadanie i zabawy... musze czesciej to powtarzac..:-D

milego dnia kobietki

reklama
dzien dobry

Hague milego dzionka ,chodz pewnie juz po obiadku jestescie...

Iskierka no teraz to nie wiedomo co pierwsze bedzie komunia czy weselicho:-D
Aniu to mialyscie fajna nocke , jezyk nie boli?:-D;-)

a mnie juz na dzien dobry maz zepsul humor ,chyba beda ciche dni...

moja mama dzis przyjezdza wiec pewnie zaliczymy dlugi spacerek nad morze :tak::tak:

Do góry