reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dobranoc, pchly na noc, karaluchy pod poduchy hehehe :-D ja dzis padam z nog, jutro kolejny ciezki dzien, lece do pracy, pozniej do sklepu polskiego po grubsze zakupy bo w lodowie pustki, pozniej gotowanie i salatkowanie bo w niedziele chrzciny i goscie sie zejda, a po pichceniu w kuchni jeszcze mamy zamiar isc pograc w kosza :tak: mam nadzieje, ze wytrwam i jeszcze w niedziele bede rzeska hehehe:-D
od poniedzialku zas praca (codziennie, tylko sroda wolna :szok:), ale pocieszam sie tym ze jeszcze pare dni i do PL jedziemy :tak:

hop hop gdzie sie podziewacie????
u nas przedwyjazdowy stres sie zaczal zwiazany z pakowaniem, masakra......i jeszcze prasowac musze:szok::szok: dobrze ze jutro dopiero o 6 jedziemy to jeszcze mam caly dzien. Wczoraj bylismy w Utrechie bardzo ladne miasto :tak: i pozniej jeszcze bylismy w spoorwegmuseum i z tego wszystkiego jazda pociagiem byla najlepsza :-)

Iskierka wspolczuje zjazdu te schody to jest chyba najgorsze co moze byc tutaj ja zawsze sie boje jak ide z dzieckiem na reku :baffled:

Hague udanej imprezki jutro :tak: my mamy w srode :-)

Aniu i jak w koncu upolowalas cos????

hejka ja tylko na chwilke :tak:
dzis nie mam czasu na czas:szok: zdarzylam sobie tylko pazurki zrobic, zmudzilam na tym az 3 godziny:nerd:, wyjsc troche z Tomkiem i odwiedzic polski sklep zeby jakies zakupy porobic...
zaraz zabieram sie jeszcze za siostre bo tez sobie pazury zazyczyla (w koncu chrzestna bedzie:-)), a pozniej odkurzanie, mycie podlog i salatka jeszcze mi zostala. ehhhh nienawidze jakichs rodzinnych spędów, masakra jakas :baffled: dobrze ze nie jestesmy w pl bo tam to juz w ogole byl by mlyn i kociol w jednym :eek:

lece :-D

ehhhh nienawidze jakichs rodzinnych spędów, masakra jakas :baffled: dobrze ze nie jestesmy w pl bo tam to juz w ogole byl by mlyn i kociol w jednym :eek:

lece :-D
Witaj w klubie, mnie czeka podobny stres za tydzień... Dzis już "zaliczylam" spowiedz, w poniedzialek idę zamowic tort i kupic sobie jakiś laszek plus buty, w środe podobno mamy jechac po nowe lozko pietrowe dla wsyna, w czwartek reorganizacja mojej domowej noclegowni, bo przyjeżdżaja kolejne 4 osoby, w piatek.... wielkie zakupy a w sobotę stres czy wszystko będzie jak należy i czy mala nie bedzie plakac w kościele....

Pocieszam się tym, że po chrzcinach będzie dluuuuuga przerwa, aż dopiero za 9 lat Olivia pójdzie do komunii. O ile mi starsza corka nie zechce wczesniej wyjsc za maz:-D

no ja mam nadzieje, ze sie Tomek ladnie w kosciele zachowa, o spaniu chyba nie ma mowy, bo go wszystko interesuje:-D
ja do spowiedzi nie moglam, bo zyjemy w grzechu lol :-D trudno.
na szczescie ciuchow nowych kupowac nie musialam, moj tylko po nowa koszule skoczyl.
ah i ja juz na nogach od 5:30 spac ze stresu nie moge :cool2:wszyscy jeszcze lulaja, nawet maly, niczego nieswiadomy hehe, sciagam mleczko i zaczynam od kapieli, pozniej make up, wlosy i naklejanie tony plastrow ma piety, bo stwierdzilam ze pojde w moich 'ulubionych' szpilkach, a obcieraja mnie jak cholera:laugh2: mam nadzieje ze dotrwam do konca i jakos sie na koncu do auta doczolgam:confused2:

Dzien dobry...

Hague wspanialego dnia:tak: co do butow to v&d wogole jakas bieda:eek: pol dzialu skasowali z obuwiem wiec nic nie bylo...
my dzis nocowalismy u znajomej:-) - fajnie bylo, mezowie na rybach a my przeplotkowalysmy do 2.00 nad ranem... dzieciaki masowe spanie na podlodze:-) - wspolne sniadanie i zabawy... musze czesciej to powtarzac..:-D

milego dnia kobietki

reklama
dzien dobry

Hague milego dzionka ,chodz pewnie juz po obiadku jestescie...

Iskierka no teraz to nie wiedomo co pierwsze bedzie komunia czy weselicho:-D
Aniu to mialyscie fajna nocke , jezyk nie boli?:-D;-)

a mnie juz na dzien dobry maz zepsul humor ,chyba beda ciche dni...

moja mama dzis przyjezdza wiec pewnie zaliczymy dlugi spacerek nad morze :tak::tak:

Do góry