karola82_82
mama slicznego Michałka
mi sie podobaja w pl jest wiekszy wybór butów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetko przygode ze schodami opisalam pare postow wyżej....A wiec Iskierko ciesz sie ze skonczylo sie tylko na siniakach.Chyba wszytsko opisujesz na innym watku bo nie nie wiem.
Witaj w klubie, mnie czeka podobny stres za tydzień... Dzis już "zaliczylam" spowiedz, w poniedzialek idę zamowic tort i kupic sobie jakiś laszek plus buty, w środe podobno mamy jechac po nowe lozko pietrowe dla wsyna, w czwartek reorganizacja mojej domowej noclegowni, bo przyjeżdżaja kolejne 4 osoby, w piatek.... wielkie zakupy a w sobotę stres czy wszystko będzie jak należy i czy mala nie bedzie plakac w kościele....ehhhh nienawidze jakichs rodzinnych spędów, masakra jakas dobrze ze nie jestesmy w pl bo tam to juz w ogole byl by mlyn i kociol w jednym
lece