reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam :D
w kosciele miodzio, Tomek ani razu nie zaplakal, troche spal a obudzil sie na sam chrzest:-Djak otworzyl oczy to ksiadz mowi "zapraszam rodzicow i chrzestnych z dziecmi na srodek" :-D ma wyczucie chlop :cool2: ogolnie to caly czas cieszyl miche w kosciele, a jak ksiadz polewal mu glowke woda swiecona, to maly chcial wstawac do siedzenia haha smiac mi sie chcialo bo Tomek caly czas klepal mnie reka po ramieniu:rofl2:

Polowa rodzinki zostala jeszcze u nas, polowa juz poszla:tak: a ja wpadlam na moment na kompa zeby siostrze film zgrac na usb (Apollo 18, cos jak paranormal activity :D), takze w miedzy czasie pisze wam posta :D
pozniej was doczytam, pozdrawiam :happy:

reklama
Karola boli jezor:-D:-p boli... kiedys ta dziewczyna mieszkala pode mna /sasiadka/ w centrum Bredy a teraz kupili sobie chate na PRINSEBEEKu.... powiem ci szczerze jakby czas nam sie cofnal - paplalysmy bez konca:-D...potem zaliczylam IKEA bo potrzebowalam maly stolik pod komputer a przy okazji.....:szok::-):szok: same wiecie jak jest...zostawilam 150.00 euro:eek::cool2:a stolik kosztowal 16.oo:-D:-D:-D

teraz wcinam ciacho do kawy i zmykam prasowac bo wczoraj juz mi sie nie chcialo...:rofl2:

Mam nadzieje ze sie maz juz poprawil i ..jest lepiej..przeszlo mu?:sorry:

Hague milego swietowania... a co mieliscie dobrego???:laugh2:

u nas juz klaar goscie sie rozjechali, bo mieszkaja w zuid limburg, troche do domu maja, a rano do pracy. szkoda, bo bylo fajnie, ale z drugiej strony juz jestem echt moe - wstalam o 5:30 :cool:
Ania mielismy strasznie duzo jedzenia (duzo zostalo), ale tak m.in. to ciasto-tort z galaretka na gorze i brzoskwiniami, salatke z oliwek, ogorkow malosolnych, jajek, cebuli i kukurydzy + sos czosnkowy - moja ulubiona (zaraz kolo tunczyka, ale narazie nie moge jej jesc:cool:), typowy polski obiad rosol z makaronem, ziemniaki kapusta i miesko :tak::-D, golabki, rybke po grecku, polskie ciastka i slodycze:-D drinki byly, muzyka tez no i pogoda nam super dopisala :)

Witam !!

Iskierko chodzilo mi o to ze nie piszesz na tym watku nic o Olivce to ze opisalas upadek ze schodow to wiem bo odpisalam na ten post. A tak wogole to juz wszytsko ok?

THeHague fajnie ze juz masz wszytsko za soba i Tomus ochrzczony.

Aniu widze na FB ze Twoje dzieciaczki od jutra do szkoly Powodzenia mojemu jeszcze 3 tyg zostaly.

A ja spedzilam super weekend wczoraj zaliczylismy Kermis a dzis plaze. Moja mama wrocila do NL i jest superl

Aniu powodzenia jutro dla dzieciakow, choc pewnie bedzie to luzny dzien (nie wiem jeszcze jak tu obchodzi sie pierwszy dzien w szkole po wakacjach hhehehe)
Anetko jak sie czuje mama????
karola mam nadzieje, ze spedzilas z mama mily dzien lub wieczor:tak:

TheHague tutaj pierwszy i ostatni dzien szkoly jest normalny nie ma luzu przynajmniej w pierwszych grupach.

Mama czuje sie fizycznie i psychicznie kiepsko, ale bede jej pomagac.

Karola wspolczuje ci klotni z mezem ja ostatnio przechodzilam przez to ale jest juz dobrze :-)

no i jestem:tak:

Aniu prinsebeek wow ,tam super chatki sa:tak::tak::tak:no to witaj szkolo..:tak:my startujemy za tydz:happy2:

Hague ale mi smaku narobilas ,niedobra ty:-Dciesze sie ,ze wszystko super wypadlo:tak:

Anetka jak mama sie czuje?

no tak dzien sie wyklarowal:tak: z mama gadamy dalej:-D:tak:
tak fajnie bylo na pazy ,jeszcze o 19 sie tata i Michas kapali:tak:

reklama
Do góry