reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hej...

Anno piekne foty... wow:tak:
Hague super ze zdobylas ta recepte / kasa zostaje w kieszeni...:-D a jak tam poleczki i dywan?

ja zmykam do wyrka... padam na przodnie zeby..:-) caly dzien spedzilismy w zoo Diergaarde Blijdorp - Bezoek info dzieciaki po prostu szalaly caly dzien ..od 10.30 - 18.00 :cool2: mam nadzieje ze na razie maja dosc tego miejsca ahahaha...

dobranoc...

p.s. foty jutro oke?

reklama
pisze posta chyba juz 3 raz:tak: jak tylko siade i poczytam co u was ,ktos cos ode mnie chce:tak::-)

Hague to fajnie ,ze bez problemu ci kobita recepte dala..:tak:
Aniu jak samopoczucie?
Anna piekne zdjecia:tak:zazdroszcze takiej podrózy..:sorry2:

co do lekarza to ja tez mam fajnego( a raczej cala przychodnie:tak:) antybiotyki tez daje jak trzeba:tak: a pisalam wam ,ze z przychodni do mnie dzwonili i gratulowali malutkiej ,musilam potwierdzic dane bo chcieli Milenke dopisac.. Powiedzieli tez ,ze przesla maly prezent i na drugi dzien juz byla przesylka u mnie:tak: balsam do cialka i plyn do kapieli z weleda baby:tak::tak:

aha no wlasnie zapomnialam :D dywan super, jutro ogarne Tomusia pokoj, umyje podloge i go wyloze, fajny, gleboki zielony kolor:tak: lampka i poleczka tez jutro bedzie przyczepiona (albo w weekend, zalezy jak sie tatusiowi bedzie chcialo :D) no i jeszcze mam wieszaczek z autkiem w ktorym siedzi krokodyl:-D i jeszcze taka podwieszke siateczkowa, co zabawki mozna powkladac, skusilam sie hehehe:-D nie moge sie doczekac, az wyposaze ten pokoik w maly stoliczek, krzeseleczka i inne fajne rzeczy ahhhh :-D a pamietam jak jeszcze niedawno nie mogam sie doczekac zeby lozeczko wstawic hahahaha, aj jak ten czas leci :-):cool2:

Aniu czekam na foty:tak: czy to prawda ze teraz sie tam urodzily male niedzwiadki polarne?:cool2: tak slyszalam :-) hihi pewnie wygladaja jak male pluszaczki:blink:

Ostatnia edycja:
witam,

my dzis poza domem, popoludniu mlody podniosl mi cisnienie (nieraz jak jest mega zmeczony,to robi mi sceny nerwow i piskow)wiec zostawilam chlopakow samych i pojedzilam 2 godz na rowerze,alez to bylo przyjemne :cool2:

Z tymi rodzinnymi tutaj to tak jak piszecie, nie wiadomo na kogo sie trafi. My na poczatku mielismy takiego oszoloma,ze przez niego raz maly wyladowal w szpitalu , mial troche ponad rok,bo dla niego to bylo zwykle zatrucie,choc ja mu mowilam,ze na pewno nie i okazalo sie rotawirusem, odwodnil sie i wystarczylo 15min pod kroplowka i maly byl soba. Potem przez niego jechalismy nagle do pl,bo maly "skrzeczal"kaszlac, a on twierdzil,ze paracetamol go wyleczy, a w pl okazalo sie,ze ma zapalenie oskrzeli i gdybysmy poczekali pewnie rozwinelo by sie na pluca:angry:
potem mielismy fajna babke i teraz jak sie przeprowadzilismy to rozgladam sie za nowym.
A z ta zmiana to nie jest tak latwo, bo jesli maja komplet,to nie przyjmuja pacjentow od innych lekarzy,tylko i wylacznie tych co nie maja jeszcze swojego rodzinnego,probowalam zmienic tego oszoloma co nam sie trafil i nie dalo rady,dopoki sie nie przeprowadzilismy.

reklama
Do góry