reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o kubeczki to mam trzy różne...jest zainteresowany owszem ale zabawą nimi...;-)teraz zasnął mały więc troche poprasuję bo góra prania czeka
U nas się troszkę wypogadza więc jak tak dalej pójdzie to będzie spacer;-)
U nas się troszkę wypogadza więc jak tak dalej pójdzie to będzie spacer;-)
a ja zmykam do pracy...
p.s. moj Victor pije z normalnego kubka lub zwyklej butelki -super sobie radzi z ustnikiemod 7 miesiaca bo mu picie z butelek ze smoczkiem ani z kubkow niekapkow wogole nie smakowalo a jak mu pokazlismy jak pic normalnie to faktycznie pije wiecej tu mineralna, tu soczek z rurka a jak nie to herbatka i tak mu leci... hahha
p.s. moj Victor pije z normalnego kubka lub zwyklej butelki -super sobie radzi z ustnikiemod 7 miesiaca bo mu picie z butelek ze smoczkiem ani z kubkow niekapkow wogole nie smakowalo a jak mu pokazlismy jak pic normalnie to faktycznie pije wiecej tu mineralna, tu soczek z rurka a jak nie to herbatka i tak mu leci... hahha
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Właśnie wróciłyśmy ze szczepienia. Maja dała radę :-). Waży już 5065 g i ma 57,8 cm wzrostu
anetka880
Witam!!
Moj Kuba miala 14 miesiecy jak pierwszy krok zrobil sam ale jeszzce z 2 miesiace raczkowal. Ja mialam roczek zobaczymy jak pojdzie Filipkowi. Wczoraj zrobilam juz spacerowke z wozka bo w gondoli obracal mi sie na brzuszek i sie balam zeby nie wypad a wogole to smiesznie to wygladalo jak lezal na brzuchu i taka glowa wystawala
Wlasnie skonczylam robic pierogi z jagodami i truskawkami. Ktos chetny?
AnnaJ i Ania super zdjecia. A japonia jest przecudowna.
Od kiedy dziecko powinno obowiazkowo jesc cos poza mlekiem? Bo moj Filip to za bardzo nie chce nic jesc procz mojego mleczka ktorego ostatnio mam znowu za duzo
Moj Kuba miala 14 miesiecy jak pierwszy krok zrobil sam ale jeszzce z 2 miesiace raczkowal. Ja mialam roczek zobaczymy jak pojdzie Filipkowi. Wczoraj zrobilam juz spacerowke z wozka bo w gondoli obracal mi sie na brzuszek i sie balam zeby nie wypad a wogole to smiesznie to wygladalo jak lezal na brzuchu i taka glowa wystawala
Wlasnie skonczylam robic pierogi z jagodami i truskawkami. Ktos chetny?
AnnaJ i Ania super zdjecia. A japonia jest przecudowna.
Od kiedy dziecko powinno obowiazkowo jesc cos poza mlekiem? Bo moj Filip to za bardzo nie chce nic jesc procz mojego mleczka ktorego ostatnio mam znowu za duzo
nana19
ANNO ja tez przerabialm z Tymkiem ten etap.Nie chcial nic pic ,kupowalam rozne soczki ,kubeczki ,wode .W koncu dopajalam go na sile strzykawka bo nic nie pil.No i nagle mu przeszlo i teraz pije.
ANETKO ja nie wiem czy to jest tak ze musi jesc cos innego obowiazkowo.Wiem tylko ze jak jest na cycu to po 6 m mozna zaczac podawac pokarmy stale.
ANETKO ja nie wiem czy to jest tak ze musi jesc cos innego obowiazkowo.Wiem tylko ze jak jest na cycu to po 6 m mozna zaczac podawac pokarmy stale.
AnnaJ007
Astrid fajnie że Maja dała radę na szczepieniu...ale jak Ty je zniosłaś???
Anetka po 6 miesiącu już powinnaś dawać coś innego poza swoim mlekiem bo ono już nie pokrywa zapotrzebowania na wszystkie niezbędne produkty dla dziecka.Własnie spojrzałam na Twój suwaczek i zobaczyłam że Twój "bobas" ma już ponad 5 miesięcy!!!!A niedawno rodziłaś....
Anetka po 6 miesiącu już powinnaś dawać coś innego poza swoim mlekiem bo ono już nie pokrywa zapotrzebowania na wszystkie niezbędne produkty dla dziecka.Własnie spojrzałam na Twój suwaczek i zobaczyłam że Twój "bobas" ma już ponad 5 miesięcy!!!!A niedawno rodziłaś....
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Mi łezki poleciały :-(. Bo ona taka mała i te 3 zastrzyki w nóżkę, a igły takie duże... ech. Teraz śpi na szczęście i nie marudzi. Tylko ja bym musiała ją nakarmić i dać jej witaminy, bo ona ostatni raz jadła koło 12 w CB.Astrid fajnie że Maja dała radę na szczepieniu...ale jak Ty je zniosłaś???