reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Gosiu wszystkiego naj naj dla meza:-D:tak:...ja tez musze isc po nowy telefon a co sobie teraz wzielas za aparat? :confused: ja mysle nad smasungiem galaxy haha moj M ciagle w kolko mi to mowi haha...:-D prawko holenderskie juz mam wiec nie bedzie problemu:-p
My mamy w planie papryke zaprawiac w sloiki w sobote o ile cena na bazarze jest juz korzysta hihi:-D

reklama
mi umowa na telefon sie konczy w listopadzie, przymierzam sie do iphone'a 4s, albo do samsunga galaxy s3:tak:

Gosia wszystkiego naj dla meza:tak: ja nie mam prawka wcale, a dokumenty tylko polskie mam i nie robili mi problemu z wzieciem tel na abonament :tak: bo zrobilam to przez internet i teraz jak maja mi przedluzyc umowe to tylko dzwonia, pytaja sie o poprawnosc danych, adres i jaki telefon chce miec oraz jaki wysoki abonament, ile minut itd, przynajmniej latac nigdzie nie musze :-D

W Krakowie pogoda piękna, wreszcie zażywamy troszke lata;-) Zrobiło się nieco mniej skwarnie i jest w tej chwili na prawdę pogoda w sam raz.

Janek dostał dzisiaj świetną zabawkę od teściów, sprawiła mu dużo radości:-)
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=62764

Zaliczyłam dziś też wypad do kina na mojego kochanego Obcego.... kolejna część "Obcy 5: Prometeusz", polecam wszystkim miłośnikom sience-fiction (ja jestem wielką fanką!:-D).

W wolnej chwili postaram się nadrobić zaległości w podczytywaniu was:tak:

Aniu ja wzielam telefon z KPN bez marki, teraz mialam samsunga galaxy mini, a ten teraz jest troche wiekszy ale w obsludze podobny i dostalam na rok gratis internet wiec mam sie czym bawic teraz :-D

Hague ale jak idziesz do punktu sprzedazy to niestety wymagaja dokumentow :dry:

Iguana my z ta zabawka do teraz mamy kupe zabawy a ile smiechu przy spiewaniu :-D my do Krakowa jedziemy 17 sierpnia na 1 dzien :tak: juz nie umie sie doczekac .......

az wstyd sie przyznac, ale ja w krakowie bylam tylko przejazdem :nerd::baffled: teraz jak bedziemy w PL to sie napewno wybierzemy, bo miasto sliczne :tak::tak:

dzien dobry...

ja mieszkam od Krakowa 60km ale niestety w tym roku juz nie odwiedza go:zawstydzona/y: bo jade tylko na weekend wiec nie bede miec czasu ...ale bardzo lubie to miasto:tak:
pogoda sliczna jak mowilam / pralka juz pierze...wieszam i ...zmykam z dzieciakami bo mam dla nich niespodzianke;-)

milego dnia

witam.

ja myslalam, ze u nas bedzie padac, a tymczasem tez sliczne slonce jest, ciekawe czy caly dzien?
Ania pochwal sie co to za niespodzianka?:-p
ja zaraz zmykam po dywan do pokoju Tomka, lampke na sciane i poleczke, wszystko w kolorze ziolonym :-D:tak: bedzie mial kolorowo, bo sciany niebieskie i cytrynowe:happy2:

Dzien dobry :-)

Pogoda zapowiada sie rewelacyjnie.

Pisalyscie o SVB ja nie dostalam zadnych papierow a pieniadze juz mi wyplacili.
A co do telefonow to ja mam z KPN HTC Desire i umowa konczy mi sie w polowie pazdziernika i juz wydzwaniaja do mnie zeby przedluzyc. Moj T 1.5 miesiaca temu przedluzal w TMobile i wzial wlasnie tego Galaxy najnowszego i jest bardzo zadowolony jak dla mnie to za duzy telefon.

132.jpg075.jpg015.jpg066.jpg

Cztery foty z wakacji...na pierwszej ja z jednym z symboli Japonii(maiko-uczennica na gejszę), później złoty pawilon w Kioto,Wielki budda w Kamakurze i przepiękny most niedaleko Nikko...

reklama
Do góry