reklama
nana19
Fanka BB :)
Hej ,my juz po fizjo.Z racji iz mamy 3 juz fizjoterapeutke zapytalam ja o badanie bioderek u Tymka .Naswietlilam sytuacje ze ja mam dyspalzje i krotsza noge itd.no ale dla niej to rzadne wskazania.Powiedzial ze jak chce to moge zapytac rodzinnego ale jej zdaniem nie potrzeba.No ale Tymek ciagnie lewa nozke dotego stale ja podwija i wygina nieprawidlowo w stawie (to jej slowa) wiec moge posc do lekarza.U mnie np ciezko ze zmiana lekarza bylo w Lisse bo nie chcieli nas zapisac do innych bo to zalezy od adresu (ulicy) no i tylko pod jednego podlegalismy.Teraz mamy nowego no zobaczymy jak bedzie.
HAGUE ja tez nie moge sie nadziwic jakie te czapeczki zaduze byly a teraz to duzo zamale:-)
HAGUE ja tez nie moge sie nadziwic jakie te czapeczki zaduze byly a teraz to duzo zamale:-)
Ostatnia edycja:
Tomek to juz sie do chodzenia zbiera jak lezy u mnie na brzuchu to zaraz podwija nozki i hops musze go trzymac, bo normalnie skacze jak sprezynka wszyscy sie dziwia co on taki szybki jest nawet na fb dalam zdjecie jak Tomek stoi na nozkach i wszyscy komentarze "czy Tomcio juz probuje?" haha no ale co ja mam zrobic, jak on nie chce ani lezec i czesto tez juz nawet siedziec nie czytalam ze okolo 7 miesiaca dziecko zaczyna sobie podskakiwac jak sprezynka (wiadomo, nie ma reguly), a ten mi juz w 5 miesiacu zaczyna wiekszosc mam dookola mowi mi, ze bedzie szybko chodzil, uuuppssss, musze wieszac tv na scianie i ulokowac wszystkie rzeczy wyzej, bo za niedlugo wszystko moze byc na podlodze
ale nie ma sie co dziwic, Tomek na smietanie wychowany, bo mama jak z cyca sciaga to jedzie do samego konca i sama smietana w pojemniczku to czasami nawet 3 cm ma
ale nie ma sie co dziwic, Tomek na smietanie wychowany, bo mama jak z cyca sciaga to jedzie do samego konca i sama smietana w pojemniczku to czasami nawet 3 cm ma
Ostatnia edycja:
prosze... reszta na FB:-)
Załączniki
-
zoo.jpg29,8 KB · Wyświetleń: 41
-
zoo1.jpg41,3 KB · Wyświetleń: 38
-
zoo2.jpg46,6 KB · Wyświetleń: 47
-
zoo3.jpg41,4 KB · Wyświetleń: 48
-
DSCF2808.jpg57,1 KB · Wyświetleń: 29
-
DSCF2836.jpg42,5 KB · Wyświetleń: 27
-
DSCF2975.jpg24,7 KB · Wyświetleń: 27
-
DSCF3060.jpg31,7 KB · Wyświetleń: 28
-
DSCF3039.jpg47,9 KB · Wyświetleń: 29
-
DSCF3028.jpg50,7 KB · Wyświetleń: 30
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc
pogoda dzis do bani i ten wiatr... poczekam moze po poludniu bedzie lepiej to z mala wyjde
Hague ale slodki maluszek byl z Tomusia ,a teraz chlop ci rosnie
Aniu nam tez sie bardzo podobalo w roterdamskim zoo pokaz fotki...
edyt.
o juz sa ten krokody to chyba caly czas tam spidzieciaczki zadowolone widac
pogoda dzis do bani i ten wiatr... poczekam moze po poludniu bedzie lepiej to z mala wyjde
Hague ale slodki maluszek byl z Tomusia ,a teraz chlop ci rosnie
Aniu nam tez sie bardzo podobalo w roterdamskim zoo pokaz fotki...
edyt.
o juz sa ten krokody to chyba caly czas tam spidzieciaczki zadowolone widac
Ostatnia edycja:
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Witam.
A wczoraj była taka ładna pogoda...do sklepu chciałam wyjśc bo nawet mleka do kawy nie mam...a tu pada...
Ania haven fajne fotki...
Nawet posta nie moge napisać bo Tymek zainteresowany...
Nie pamamiętam czy pisałam ale mój Tymek zaraz jak wróciliśmy to miał bliskie spotkanie z kaktusem, który stał na podłodze...płaczu było i na czole ślady i jedna igła, ale juz wyjęta.
Wczoraj byliśmy w CB waży 10 i pół kg...jest co nosić...Pani w CB mu nie pasowała bo darł się jak by go ze skóry obdzierali a żadnych szczepień nie było...W PL u lekarzy tak się nie drze...
Jeszcze pytanie,jakiś sposób żeby zachęcic dziecko do picia...mój nie chce pic prawie wogóle...czasami 50 ml...czy to woda czy soczek czy herbatka...
A wczoraj była taka ładna pogoda...do sklepu chciałam wyjśc bo nawet mleka do kawy nie mam...a tu pada...
Ania haven fajne fotki...
Nawet posta nie moge napisać bo Tymek zainteresowany...
Nie pamamiętam czy pisałam ale mój Tymek zaraz jak wróciliśmy to miał bliskie spotkanie z kaktusem, który stał na podłodze...płaczu było i na czole ślady i jedna igła, ale juz wyjęta.
Wczoraj byliśmy w CB waży 10 i pół kg...jest co nosić...Pani w CB mu nie pasowała bo darł się jak by go ze skóry obdzierali a żadnych szczepień nie było...W PL u lekarzy tak się nie drze...
Jeszcze pytanie,jakiś sposób żeby zachęcic dziecko do picia...mój nie chce pic prawie wogóle...czasami 50 ml...czy to woda czy soczek czy herbatka...
Ostatnia edycja: