reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hej...

Anno piekne foty... wow:tak:
Hague super ze zdobylas ta recepte / kasa zostaje w kieszeni...:-D a jak tam poleczki i dywan?

ja zmykam do wyrka... padam na przodnie zeby..:-) caly dzien spedzilismy w zoo Diergaarde Blijdorp - Bezoek info dzieciaki po prostu szalaly caly dzien ..od 10.30 - 18.00 :cool2: mam nadzieje ze na razie maja dosc tego miejsca ahahaha...

dobranoc...

p.s. foty jutro oke?

reklama
pisze posta chyba juz 3 raz:tak: jak tylko siade i poczytam co u was ,ktos cos ode mnie chce:tak::-)

Hague to fajnie ,ze bez problemu ci kobita recepte dala..:tak:
Aniu jak samopoczucie?
Anna piekne zdjecia:tak:zazdroszcze takiej podrózy..:sorry2:

co do lekarza to ja tez mam fajnego( a raczej cala przychodnie:tak:) antybiotyki tez daje jak trzeba:tak: a pisalam wam ,ze z przychodni do mnie dzwonili i gratulowali malutkiej ,musilam potwierdzic dane bo chcieli Milenke dopisac.. Powiedzieli tez ,ze przesla maly prezent i na drugi dzien juz byla przesylka u mnie:tak: balsam do cialka i plyn do kapieli z weleda baby:tak::tak:

aha no wlasnie zapomnialam :D dywan super, jutro ogarne Tomusia pokoj, umyje podloge i go wyloze, fajny, gleboki zielony kolor:tak: lampka i poleczka tez jutro bedzie przyczepiona (albo w weekend, zalezy jak sie tatusiowi bedzie chcialo :D) no i jeszcze mam wieszaczek z autkiem w ktorym siedzi krokodyl:-D i jeszcze taka podwieszke siateczkowa, co zabawki mozna powkladac, skusilam sie hehehe:-D nie moge sie doczekac, az wyposaze ten pokoik w maly stoliczek, krzeseleczka i inne fajne rzeczy ahhhh :-D a pamietam jak jeszcze niedawno nie mogam sie doczekac zeby lozeczko wstawic hahahaha, aj jak ten czas leci :-):cool2:

Aniu czekam na foty:tak: czy to prawda ze teraz sie tam urodzily male niedzwiadki polarne?:cool2: tak slyszalam :-) hihi pewnie wygladaja jak male pluszaczki:blink:

Ostatnia edycja:
witam,

my dzis poza domem, popoludniu mlody podniosl mi cisnienie (nieraz jak jest mega zmeczony,to robi mi sceny nerwow i piskow)wiec zostawilam chlopakow samych i pojedzilam 2 godz na rowerze,alez to bylo przyjemne :cool2:

Z tymi rodzinnymi tutaj to tak jak piszecie, nie wiadomo na kogo sie trafi. My na poczatku mielismy takiego oszoloma,ze przez niego raz maly wyladowal w szpitalu , mial troche ponad rok,bo dla niego to bylo zwykle zatrucie,choc ja mu mowilam,ze na pewno nie i okazalo sie rotawirusem, odwodnil sie i wystarczylo 15min pod kroplowka i maly byl soba. Potem przez niego jechalismy nagle do pl,bo maly "skrzeczal"kaszlac, a on twierdzil,ze paracetamol go wyleczy, a w pl okazalo sie,ze ma zapalenie oskrzeli i gdybysmy poczekali pewnie rozwinelo by sie na pluca:angry:
potem mielismy fajna babke i teraz jak sie przeprowadzilismy to rozgladam sie za nowym.
A z ta zmiana to nie jest tak latwo, bo jesli maja komplet,to nie przyjmuja pacjentow od innych lekarzy,tylko i wylacznie tych co nie maja jeszcze swojego rodzinnego,probowalam zmienic tego oszoloma co nam sie trafil i nie dalo rady,dopoki sie nie przeprowadzilismy.

reklama
Do góry