reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Mi by tobardziej odpowiadało... nie wyobrażam sobie pracować z takimi mdłościami oO
No u mnie to później opanowało cały dzień. W ciągu dnia były słąbsze, ale miałam zero energii, a wieczorem i w nocy, to było jakieś zło. Dla mnie byle zapach balsamu do ciała, to już było zwracanie, nie mówiąc o moim ulubionym czosnku, czy chociażby bransoletek ze skóry. Ale co tam... moja Myszunia śpi sobie w łóżeczku obok mnie :-). Dla niej to mogłabym rzygać i cierpieć ile by się dało.

Mnie mdlosci ominely, cala ciaze ani razu slabo ani niedobrze mi sie nie zrobilo:tak: i w ogole nic mnie nie bolalo, a spojenie zaczelo tydzien przed porodem :tak: i mimo siedzenia w domu prawie cala ciaze przytylam tylko 12kg, pewnie bylo by mniej, ale w 7 miesiacu mialam napad na slodkie i tylko wtedy az 5kg przytylam za jednym zamachem :-D

Zobaczymy jak to będzie (; Chociaż cichą nadzieję mam że mnie mdłości tak jak TheHauge ominą...
No nic ja uciekam bo jutro też muszę pracować... mamy nawał roboty
Dobrej nocy !

a ja nie mialam mdlosci nigdy tylko mega napady spania:-D... moj dzien sie konczyl o 16.00 chocby sie palilo i walilo...ja szlam spac do 20.00:tak:

Ja tez mialam mdlosci po poludniu wieczorami a w nocy wizyty w toalecie...Najgorsze ze nei moglam zniesc plynow do kompieli meza ,czasem mosial biedak latac i myc sie bo ja nie dawalm rady:-D

A mi ostatnio coś odbiło na punkcie eko;-):tak: Zaczęłam robić zakupy najpierw dla Janka (rzeczy do obiadków, warzywa, mięsko, owoce) kupować w eko-sklepach...a teraz już i dla całej rodzinki:-D Niestety nie ma takiego sklepu pod domem (a szkoda), ale odkryłam targ eko w Hadze i kilka sklepów, do których dojeżdżam. Troche drożej wychodzi, ale myślę że warto. Znalazłam nawet chemię do domu biodegradalną, kosmetyki dla dzieci biodegradalne, eko-pieluszki i chusteczki do pupy, eko-jedzonko dla kota;-) No kręcioł na maksa....:-)ale daje mi to sporo frajdy!:tak: Dzisiaj byłam w kolejnym, nabyłam dżemy i płatki śniadaniowe bio:szok::-D hehe W poniedziałek jadę do kolejnego sklepu jaki odkryłam. A targ eko jest raz w tygodniu (niestety) i to teraz moja obowiązkowa pozycja w rozkładzie obowiązków na każdy tydzień:tak:

reklama
Ja teraz tez mialam mdlosci popoludniowo -wieczorne,a w pierwszej nie:happy: Strasznie mi pachnie plym do kapieli meza ,dym papierosowy ,ajax i spaliny:szok::tak:Juz to pisalam na pogdauchach ,ze moglabym sie nimi inhalowac :szok::tak:a dzis mi strasznie wiatr pachnial:-D:-D to ci zapachy ciazowe:-D

Iguana czyzbym cos przeoczyla? Jestes juz w hol?

Ostatnia edycja:
Do góry