reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
my przed chwila wrócilismy z placu zabaw ,Michas taki glodny ze druga kanapke wcina:tak:zaraz kompanko ,mycie zabków i spanko :tak:a ja mam nadzieje ze poprasuje ...

dzien dobry... a raczej dobry wieczor...

ja dzis miala zalatany dzien ale koniec koncow zakupy juz zrobione na weekend, ciasto drozdzowe sie piecze z truskawkami...i juz niemam na nic sily...:tak::-D aaa i wloski dzis sobie zrobilam ;-)
Anetko obiecuje poszukac...:tak: ale jutro oke?

co do spania to ja juz druga noc o 2.30 sie budze i ...do rana mam po spaniu:wściekła/y: az sobie dzis zakupilam herbate z melisa i waleriana...:eek:moze cos pomoze...;-)

Iskierka zdrowka ci zycze nie daj sie...moj M tez dwa dni nie pracowal bo go tak meczyla GKG /goraczka- kaszel-gardlo/ ze ogrzewanie na godzine wlaczylam bo go tak trzeslo... wstyd normalnie w lipcu tego urzadzenia uzywac:szok:

my odpukac:-) myszy nie mielismy jeszcze tutaj od 2 lat a mieszkamy w domu bez schodow i to jeszcze na wiosce:-D .. kiedys zabke mala znalazlam pod komoda hihi... ogolnie ja sie boje tylko bialych robakow:-D takich jak moj M na ryby zaklada wrrrrrrrrr:crazy: N I E N A W I D Z E:zawstydzona/y:

aniahaven z tych białych robaczków co się własnie na ryby zakłada to sie kiedyś w komódce u moje brata muchy wylęgły..... cały wieczór wybijaliśmy muchy mieszkaniu a było ich ok. 50 bo liczyłam na szufelce z ciekawości.... katastrofa była....

Anetka mi lekarka z pl powiedziala zeby gluten juz zaczac wprowadzac np. dajac grysik do zupki albo takie ciasteczka specjalne bez konserwantow. musze takie ciacha tutaj wyszukac w sklepach

aniahaven z tych białych robaczków co się własnie na ryby zakłada to sie kiedyś w komódce u moje brata muchy wylęgły..... cały wieczór wybijaliśmy muchy mieszkaniu a było ich ok. 50 bo liczyłam na szufelce z ciekawości.... katastrofa była....

hihi moj M kiedys ta puszke zostawil w domu:szok: - w szafie z narzedziami bo mu sie zapomnialo:crazy: to dopiero byla masakra :szok::szok::szok::szok::szok: ja biegalam z odkurzaczem bo one bardzo wolno lataly/ obrzydliwe/:eek:.....od tego czasu ma zakaz wnoszenie tego do domu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..zawsze trzyma w garazu hihi..powiedzialam albo one albo ja:-D...

Ja dzis sie byczylam prawie caly dzien tylko na plac zabaw o 17 wyszlismy:sorry:ale fajnie bylo ,wiaterk i sloneczko i troche posiedzielismy:tak:

Aniu ja mam jutro w planie karpatke ale czy mi sie nie odechce..?:-D

hejka

u mnie te biale robaczki siedza masowo w kontenerze na smieci :confused2: smieci musi zawsze moj M wyrzcac bo ja sie boje nawet na nie patrzec brrrrr obrzydlistwo

Jutro ide do pracy :szok::szok: na szczescie pierwszy raz to mnie wstawila na 7 wiec jakos wstane a pozniej mam caly tydz. wolny zeby dojsc do siebie :-D:-D dzisiaj szukalam jakis ubran i nie mam za bardzo bluzki bo firmowki takie jakies opiete jeszcze :eek::-D sadelko na brzuchu dalej uklada sie w taka pilke :angry: musze w koncu isc na silownie zeby to sie jakos troche uformowalo ale pewnie tak jak i po Daanie rok to zajmie:crazy:

Gosiu ja sie dzis zawzielam i postanowilam wlasnie za moj brzuszek sie wziasc bo ide na wesele koncem sierpnia i..chce bosko wygladac hihi...:-D to co zaczynamy?

Karola mniam... nie kus..

reklama
Do góry