reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

wita popoludniowo...

Karola jakis koszmar ci sie snil:baffled: - dobrze ze to tylko sen...
Gosiu no moj M tez i takie wieczorki urzadza:-D ale ja sie uparlam i zaierza conajmniej 3kg w tym iesiacu zrzucic :-p a jak sie dobrze rozpedze to i 6 hihi....

u nas pada:wściekła/y:, ielismy wedzic wegorze ale przelozylisy na jutro...:tak: nie nawidze takiej pogody bo caly dzien nam minal i juz wieczor a czlowiek sie tak w domu przekrzata i nic nie odpocznie:zawstydzona/y:...

ide tv poogladac...a wy co porabiacie?

reklama
Dzisiaj pogoda do bani, ale mieliśmy fuksa i udało nam się wstrzelić ze spacerkiem pomiędzy deszcze;-)

Mąż dzielnie walczył z szafą do sypialni, bo ciągle mamy ciuchy po pudłach:szok: ...i jeszcze nie skończył, a że jutro niedziela, to dopiero skończy w poniedziałek po pracy. Ale już nie narzekam, bo jest bardzo dzielny i wreszcie będę mogła wypakować wszystkie ciuchy i zrobić przegląd. A mam w planach sporo powyrzucać.

Przeglądam sobie dzieciowe gazety, które nawiozłam z Polski ostatnio....i....tutaj coś co polecają dla alergików: kaszka Bobovity Minima, produkt zbożowy bezglutenowy. Coś dla niemowlat z alergią na białko mleka krowiego i białko sojowe. Nie zawiera laktozy, nie zawiera glutenu, od 4 m-ca. Kaszka na bazie mąki ryżowej i chlebowca świętojańskiego! Podobno ma smak określany jako "delikatnie racuszkowy":-D
BoboVita MINIMA Produkt zbożowy bezglutenowy NOWOŚĆ | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Witam dziewczyny.
My dziś z Olivią byliśmy na zakupach - w foteliku zamontowanym na ramie wozka. Grzecznie przespala cale ponad 2h :-)
Pogoda u nas dopisala, bo prawie wcale nie padalo:-)

Ja z racji tego, ze dostalam dla Tomusia 3 miliardy ciuszkow, to musialam zas pobuszowac w rozmiarze 74. Za niedlugo niektore 68 beda na niego za male, wiec musialam pochowac przyciasnawe ciuszki i wyciagnac wieksze :-D Szafa Tomka peka w szwach :szok: a ma taka wielka 2 drzwiowa... :szok: oddalam mu swoja (bo na nowym mieszkaniu w mojej sypialni sa szafy w scianach i na nic mi sie juz nie przydala) i normalnie jestem zdziwiona ile on tego ma.. Nic nie kupowalam, a tu tyle ciuchow, chyba wiecej niz ja i M. razem wzieci :szok: a w reklamowkach na wieksze rozmiary ma nawet 2 kurtki zimowe:-D normalnie cuda nie widy :-D z racji tego ze jedziemy do PL za miesiac to wlasnie 74 sie przyda, akurat wszystkie ciuszki na lato sa, wstrzelili sie normalnie z tymi ciuchami w samo sedno :-D :tak:
Jakby ktoras byla zainteresowana to moge pare ciuszkow odstapic, tych ktore juz mi sie nie przydadza:happy: (chodz licze na to, ze moje kolejne dziecie tez bedzie w tym 'chodzic', i troche pokitralam po katach, a moj sie smieje i sie pyta to kiedy nowe bobo sie wprowadza do mojego brzucha:-D haha :rofl2: nawet juz by moglo :szok::tak: ale wole za jakies 3 lata, zeby Tomka troche odchowac :-))

reklama
Iskierka baby doos musisz zglosic na stronie wijparents ale mowiac szczerze nie jest warty jazdy po niego :no: ja jechalam specjalnie a tm bylo pudelko na kaszke lyzeczki plastikowe jakis sloiczek z jedzeniem i kilo reklam, a z etosa nic nie dostalam

Iguana to mialas szczescie, ja to zanim sie ubralam z moimi to zaczynalo padac:cool: w koncu wybralismy sie do znajomych na kawe

Hague maz ma racje :tak: wychowasz za jednym zamachem a ubran ci mole nie zjedza ;-)

Do góry