reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
O a ja przyjechałam z Tarnowskich Gór czyli też rzut beretem (;
Hehe, beretem mowisz... A co powiesz na Radzionków? Tam mieszkalam ostatnie 10 lat przed wyjazdem do NL;-)
moj M tez dwa dni nie pracowal bo go tak meczyla GKG /goraczka- kaszel-gardlo/ ze ogrzewanie na godzine wlaczylam bo go tak trzeslo... wstyd normalnie w lipcu tego urzadzenia uzywac:szok:
Skąś to znam. Mnie też trzepało i też mąz ogrzewaniw włączył

Ja przeżylam 3 ciąże i w ogole nie miala problemow z mdlosciami. I cale szczęscie:-)

Dzis bylismy kupic synowi rower - za cale 45€ wyrwalam na marktplaatsu a radości z niego było coniemiara.
I najwazniejsze - Olivia miala dziś pierwszą tak długa przejazdzke samochodem - 60km w 1 stronę:-) Całą drogę grzecznie przespala:-)

dzien dobry...

co do zapachow to u nie czosnek by :baffled:bleeeee i przy pierwszej ciazy tez mojego M perfuy tez mi tak cuchnely ze wszystkie disle i repleye itp nie mogl uzywac wogole:-D

Najsmutniejsze jest to, że ja uwielbiam czosnek. No... ale sobie teraz też poczekam z jego jedzeniem, bo czytałąm, że zmienia smak mleka i może małej nie przypasować.

ogladalam program o tym co moze jesc matka karmiaca dziecko i naukowo doszli, ze moze wszystko to co jadla przez cala ciaze, bo dziecko juz jest do tych smakow przyzwyczajone :tak: i zaden czosnek czy cebula nie straszne jesli tylko w ciazy sie je jadlo :tak: ja jadlam pikantne rzeczy w ciazy i teraz tez jem, a Tomek az sie trzesie na moje mleko :-D

dzien doberek

ja dzis sie wypalam za wszystkie czasy:tak:ale rano mialam koszmar:baffled: snilo mi sie ,ze zostawilam torebke w tramwaju ,a pozniej wpadlam pod niego i wciaglam Michalka:szok::szok: na szczescie nic man sie nie stalo .Wstalismy i poszlismy czekac na nastepny..:sorry::szok:

pogoda do d... ,bedzie w tym roku lato w holandii????

witam po pierwszym dniu w pracy :-) jakos przezylam, nie zaspalam, bulek nie spalilam gosci nakarmialam i juz w domku weekenduje :-D:-D najgorsze ze Thijsie wyczul chyba ze ide do pracy wiec w nocy budzil sie co 2 godz.:szok: dzisiaj mam zamiar odespac :tak:

Karola ale sen :szok: pewnie bylas szczesliwa jak sie obudzilas :tak:

Aniu pewnie ze sie bierzemy za nasze brzuszki, gorzej bedzie z podjadaniem a do tego moj M. z tymi jego gezellige avonden przy winku i zakaskach to juz wogole :-D:baffled:

reklama
Do góry