reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Mi by tobardziej odpowiadało... nie wyobrażam sobie pracować z takimi mdłościami oO
No u mnie to później opanowało cały dzień. W ciągu dnia były słąbsze, ale miałam zero energii, a wieczorem i w nocy, to było jakieś zło. Dla mnie byle zapach balsamu do ciała, to już było zwracanie, nie mówiąc o moim ulubionym czosnku, czy chociażby bransoletek ze skóry. Ale co tam... moja Myszunia śpi sobie w łóżeczku obok mnie :-). Dla niej to mogłabym rzygać i cierpieć ile by się dało.

Mnie mdlosci ominely, cala ciaze ani razu slabo ani niedobrze mi sie nie zrobilo:tak: i w ogole nic mnie nie bolalo, a spojenie zaczelo tydzien przed porodem :tak: i mimo siedzenia w domu prawie cala ciaze przytylam tylko 12kg, pewnie bylo by mniej, ale w 7 miesiacu mialam napad na slodkie i tylko wtedy az 5kg przytylam za jednym zamachem :-D

Zobaczymy jak to będzie (; Chociaż cichą nadzieję mam że mnie mdłości tak jak TheHauge ominą...
No nic ja uciekam bo jutro też muszę pracować... mamy nawał roboty
Dobrej nocy !

a ja nie mialam mdlosci nigdy tylko mega napady spania:-D... moj dzien sie konczyl o 16.00 chocby sie palilo i walilo...ja szlam spac do 20.00:tak:

Ja tez mialam mdlosci po poludniu wieczorami a w nocy wizyty w toalecie...Najgorsze ze nei moglam zniesc plynow do kompieli meza ,czasem mosial biedak latac i myc sie bo ja nie dawalm rady:-D

A mi ostatnio coś odbiło na punkcie eko;-):tak: Zaczęłam robić zakupy najpierw dla Janka (rzeczy do obiadków, warzywa, mięsko, owoce) kupować w eko-sklepach...a teraz już i dla całej rodzinki:-D Niestety nie ma takiego sklepu pod domem (a szkoda), ale odkryłam targ eko w Hadze i kilka sklepów, do których dojeżdżam. Troche drożej wychodzi, ale myślę że warto. Znalazłam nawet chemię do domu biodegradalną, kosmetyki dla dzieci biodegradalne, eko-pieluszki i chusteczki do pupy, eko-jedzonko dla kota;-) No kręcioł na maksa....:-)ale daje mi to sporo frajdy!:tak: Dzisiaj byłam w kolejnym, nabyłam dżemy i płatki śniadaniowe bio:szok::-D hehe W poniedziałek jadę do kolejnego sklepu jaki odkryłam. A targ eko jest raz w tygodniu (niestety) i to teraz moja obowiązkowa pozycja w rozkładzie obowiązków na każdy tydzień:tak:

reklama
Ja teraz tez mialam mdlosci popoludniowo -wieczorne,a w pierwszej nie:happy: Strasznie mi pachnie plym do kapieli meza ,dym papierosowy ,ajax i spaliny:szok::tak:Juz to pisalam na pogdauchach ,ze moglabym sie nimi inhalowac :szok::tak:a dzis mi strasznie wiatr pachnial:-D:-D to ci zapachy ciazowe:-D

Iguana czyzbym cos przeoczyla? Jestes juz w hol?

Ostatnia edycja:
Do góry