reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
O ludzie lap za miotle i sio ,drzwi zamknij i juz :-D
Moje dziecko tez nie lepsze pomylam podlogi a on sie uparl ze sam jadl bedzie no i wszystko na podlodze zamiast w brzuchu:szok:Nic dzis jesc nie chce ani pic:no:

Ostatnia edycja:
Nie mam spodenek do chrztu:no:...

Ale musze powiedzieć że sobie podjadłam!!! Małże w pomidorach i bagietka z masełkiem czosnkowym....
Tak wogóle stwierdziłam że czosnek to chyba najczęściej jadana przyprawa do dań przeze mnie!!!:szok:Dobrze że mąż też lubi:-D

No poszli jak powiedzialm ze aA przyjdzie i bedzie zly:-DNie mamy z nimi za bardzo kontaktu tylko na "czesc" ale dzis byla pod naszymi oknami karetka i sie zbiegly wszystkie dzieci i tak sie zaczelo..

Oczywiscie mojemu tez sie dostalo za nic:tak:

no dziewuszki jutro z tej ulicy co wam podalam cza sie kierowac na goereesesrtraat do wydm i w prawo lub z bevelandsestraat i w lewo w polowie jest wejscie :tak::tak: Z tramwaju lub autobusu na ostatnim przystanku prosto koko nowych apartametów:tak: mysle ze to troche wyjasnilam:tak: no chyba ze zbiórka u mnie w domu na ktoras tam godz?

Hauge a jakie to maja byc biale? ja mam cale ubranko ale na 2 mies dziecko i na zime do tego

Dziewczyny ma ktoras moze do sprzedania spodenki do chrztu? :-) bo szukam po necie i sieciowkach, ale nic nie ma...

ja mam!:tak: rozm.74-80 DSCF8069.jpg

Karolina a pod jakim numerem mieszkasz? dasz adres na priva w razie deszczu...:rofl2: ja planuje o 10.00 sie juz wymknac z domu i polazic po plazy z moimi chlopakami... ja mysle ze 12.00 to w sam raz to spotkanie;)) mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie...

A moja Karinka wlasnie odjechala na wakacje do PL....jakos mi smutno:-:)-:)-( a wroci przeciez za tydzien...:eek:

Aniu to musimy pogadac :-D
ja bede (mam nadzieje) kolo 10:30-11 na miejscu. jak sie wyrobie z ostatnimi porzadkami w domu (odkurzanie i mycie podlog) bo wlasnie teraz wszystko sprzatnelam i na rano zostawilam reszte :tak: jutro mam gosci od 16...

reklama
hejka... hague to mam szuk tego kompletu dla ciebie i ci zabrac?:eek:
Karola dzieki za priva:tak: - ja znikam do lozeczka, moj M spi dzis z Ernim w namiocie wiec cale wyrko dla mnie...:-D

dobranoc...

Do góry