reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Współczuję sąsiadów .
AnnaJ007
Fanka BB :)
Nie mam spodenek do chrztu...
Ale musze powiedzieć że sobie podjadłam!!! Małże w pomidorach i bagietka z masełkiem czosnkowym....
Tak wogóle stwierdziłam że czosnek to chyba najczęściej jadana przyprawa do dań przeze mnie!!!Dobrze że mąż też lubi
Ale musze powiedzieć że sobie podjadłam!!! Małże w pomidorach i bagietka z masełkiem czosnkowym....
Tak wogóle stwierdziłam że czosnek to chyba najczęściej jadana przyprawa do dań przeze mnie!!!Dobrze że mąż też lubi
karola82_82
mama slicznego Michałka
No poszli jak powiedzialm ze aA przyjdzie i bedzie zlyNie mamy z nimi za bardzo kontaktu tylko na "czesc" ale dzis byla pod naszymi oknami karetka i sie zbiegly wszystkie dzieci i tak sie zaczelo..
Oczywiscie mojemu tez sie dostalo za nic
no dziewuszki jutro z tej ulicy co wam podalam cza sie kierowac na goereesesrtraat do wydm i w prawo lub z bevelandsestraat i w lewo w polowie jest wejscie Z tramwaju lub autobusu na ostatnim przystanku prosto koko nowych apartametów mysle ze to troche wyjasnilam no chyba ze zbiórka u mnie w domu na ktoras tam godz?
Hauge a jakie to maja byc biale? ja mam cale ubranko ale na 2 mies dziecko i na zime do tego
Oczywiscie mojemu tez sie dostalo za nic
no dziewuszki jutro z tej ulicy co wam podalam cza sie kierowac na goereesesrtraat do wydm i w prawo lub z bevelandsestraat i w lewo w polowie jest wejscie Z tramwaju lub autobusu na ostatnim przystanku prosto koko nowych apartametów mysle ze to troche wyjasnilam no chyba ze zbiórka u mnie w domu na ktoras tam godz?
Hauge a jakie to maja byc biale? ja mam cale ubranko ale na 2 mies dziecko i na zime do tego
Dziewczyny ma ktoras moze do sprzedania spodenki do chrztu? :-) bo szukam po necie i sieciowkach, ale nic nie ma...
ja mam! rozm.74-80
Karolina a pod jakim numerem mieszkasz? dasz adres na priva w razie deszczu... ja planuje o 10.00 sie juz wymknac z domu i polazic po plazy z moimi chlopakami... ja mysle ze 12.00 to w sam raz to spotkanie) mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie...
A moja Karinka wlasnie odjechala na wakacje do PL....jakos mi smutno:---( a wroci przeciez za tydzien...
Aniu to musimy pogadac
ja bede (mam nadzieje) kolo 10:30-11 na miejscu. jak sie wyrobie z ostatnimi porzadkami w domu (odkurzanie i mycie podlog) bo wlasnie teraz wszystko sprzatnelam i na rano zostawilam reszte jutro mam gosci od 16...
ja bede (mam nadzieje) kolo 10:30-11 na miejscu. jak sie wyrobie z ostatnimi porzadkami w domu (odkurzanie i mycie podlog) bo wlasnie teraz wszystko sprzatnelam i na rano zostawilam reszte jutro mam gosci od 16...
reklama